Liverpul za Čeriševa nudi 30 miliona!

Uprava Liverpula potvrdila je da je na adresu Real Madrida poslala ponudu za krilnog napadača Denisa Čeriševa vrednu 30 miliona evra, prenosi portal Goal.rs.

Fudbal 13.07.2015 | 16:40
Liverpul za Čeriševa nudi 30 miliona!

Rukovodstvo 'Crvenih', verovatno svesno kako će imati velikih problema sa Rahimom Sterlingom koji je već nedeljama sa jednom nogom van kluba, pokušava da pronađe odgovarajuću zamenu za mladog reprezentativca Engleske.

Englezi kao idealno rešenje za poziciju kreativnog veziste i krilnog napadača vide 24-godišnjeg reprezentativca Rusije.

Čerišev nije dobio pravu šansu na Santjago Bernabeuu otkako je 2009. godine stigao u klub, a u predhodne dve sezone igrao je na pozajmicama u Viljarealu i pre toga u Sevilji.

Posle uspešne kampanje Čeriševa u Viljarealu prošle sezone, novi šef struke Real Madrida Rafa Benites je odlučio da je pravi trenutak da unovči dobre partije Rusa, koji je prošle sezone upisao 40 nastupa u svim takmičenjima na kojima je postigao 7 golova.

Ukoliko Real prihvati ponudu, Rus će biti sedmo pojačanje tima sa Enfilda u letnjem prelaznom roku, pošto su ekipu već pojačali desni bek Natanijel Klajn iz Sautemptona, golman Adam Bogdan iz Boltona, mladi defanzivac Džo Gomes iz Carlton Atletika, brazilski ofanzivni vezista Roberto Firmino, veznjak Džejms Milner iz Mančester Sitija i napadač Deni Ings iz Barnlija.

Komentari / 0

Ostavite komentar