Видео: Није могло тужније - Икер плакао на растанку!

Легендарни голман једва је говорио на опроштајној конференцији за штампу!

Фудбал 13.07.2015 | 18:00
Видео: Није могло тужније - Икер плакао на растанку!

Дошао је и тај дан - Икер Касиљас и званично се опростио од Реал Мадрида након 18 година проведених на Сантијаго Бернабеуу! Он каријеру наставља у Порту, а многи навијачи Краљевског клуба не могу да се отму утиску да се Реал према једном од својих највећих асова у историји није понео у складу са епитетом који носи - као највећи клуб на свету.

Било је много емоција, било је чак и суза, било је такође приметно да је Икер једва говорио...
"Пре свега, добро јутро свима, хвала вам што сте дошли да ми се придружите у овом посебном тренутку. Данас се опраштам од овог великог стадиона и свих мадридиста, хоћу да се поздравим и са вама. Као што знате, од јуче више нисам члан Реала. Ово је тежак дан у мом животу. Није лако рећи збогом овој институцији која ми је дала све у животу. Чини ми се да је било као јуче када сам са девет година први пут обукао дрес Реала. Током свег овог времена заједно смо патили и радовали се, смејали се и плакали. Заједно смо уживали. Иза себе остављам и добре пријатеље, али знам да где год будем био моћи ћу да рачунам на њих".

"Хвала вам за безусловну подршку од када сам дошао у клуб. Постоји фраза коју сам често понављао у интервјуима. Није важно да ли ћу бити добар или лош голман, важно је да ме људи памте као доброг човека. Дакле, хвала, хвала, хвала, хиљаду пута хвала за све. Никада нећу заборавити и где год будем био говорићу: "Напред Мадрид". И нећу рећи збогом, ускоро ћемо се поново срести", поручио је на крају свог излагања Касиљас.

Погледајте како је то изгледало:

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЈА

13.07.2015 17:07

Легенда нема ста!!!

ОДГОВОРИТЕ