Video: Nije moglo tužnije - Iker plakao na rastanku!

Legendarni golman jedva je govorio na oproštajnoj konferenciji za štampu!

Fudbal 13.07.2015 | 18:00
Video: Nije moglo tužnije - Iker plakao na rastanku!

Došao je i taj dan - Iker Kasiljas i zvanično se oprostio od Real Madrida nakon 18 godina provedenih na Santijago Bernabeuu! On karijeru nastavlja u Portu, a mnogi navijači Kraljevskog kluba ne mogu da se otmu utisku da se Real prema jednom od svojih najvećih asova u istoriji nije poneo u skladu sa epitetom koji nosi - kao najveći klub na svetu.

Bilo je mnogo emocija, bilo je čak i suza, bilo je takođe primetno da je Iker jedva govorio...
"Pre svega, dobro jutro svima, hvala vam što ste došli da mi se pridružite u ovom posebnom trenutku. Danas se opraštam od ovog velikog stadiona i svih madridista, hoću da se pozdravim i sa vama. Kao što znate, od juče više nisam član Reala. Ovo je težak dan u mom životu. Nije lako reći zbogom ovoj instituciji koja mi je dala sve u životu. Čini mi se da je bilo kao juče kada sam sa devet godina prvi put obukao dres Reala. Tokom sveg ovog vremena zajedno smo patili i radovali se, smejali se i plakali. Zajedno smo uživali. Iza sebe ostavljam i dobre prijatelje, ali znam da gde god budem bio moći ću da računam na njih".

"Hvala vam za bezuslovnu podršku od kada sam došao u klub. Postoji fraza koju sam često ponavljao u intervjuima. Nije važno da li ću biti dobar ili loš golman, važno je da me ljudi pamte kao dobrog čoveka. Dakle, hvala, hvala, hvala, hiljadu puta hvala za sve. Nikada neću zaboraviti i gde god budem bio govoriću: "Napred Madrid". I neću reći zbogom, uskoro ćemo se ponovo sresti", poručio je na kraju svog izlaganja Kasiljas.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

JA

13.07.2015 17:07

Legenda nema sta!!!

ODGOVORITE