Видео: Мора да му је било чудно! Први пут у другом дресу!

Тренутак за историју: Џерард победом дебитовао за ЛА Галакси! Некадашњи репрезентативац Енглеске одиграо је првих 45 минута за нову екипу против мексичке Америке, а његовом дебију присуствовало је око 28.000 навијача на стадиону у Лос Анђелесу.

Фудбал 13.07.2015 | 23:40
Видео: Мора да му је било чудно! Први пут у другом дресу!

Стивен Џерард први пут у каријери на терен је изашао је у дресу неког другог клуба, а не Ливерпула и уписао је победу! Бивши дугогодишњи капитен Црвених са Мерсисајда дебитовао је за ЛА Галакси у пријатељском мечу против мексичке Америке, а његова екипа победила је са 2:1.

Некадашњи репрезентативац Енглеске одиграо је првих 45 минута за нову екипу, а његовом дебију присуствовало је око 28.000 навијача на стадиону у Лос Анђелесу.

Домаћин је до победе дошао голом Алана Гордона у 80. минуту, а у првом полувремену мрежу Америке затресао је још један бивши премијерлигашки ас Роби Кин. Погодак за госте постигао је Дарвин Кинтеро.

Екипу из Лос Анђелеса 21. јула чека најтежи испит, пошто ће на велелепном Роуз Боулу одиграти пријатељску утакмицу против првака Европе и Шпаније, Барселоне.

Коментари / 0

Оставите коментар