Video: Mora da mu je bilo čudno! Prvi put u drugom dresu!

Trenutak za istoriju: Džerard pobedom debitovao za LA Galaksi! Nekadašnji reprezentativac Engleske odigrao je prvih 45 minuta za novu ekipu protiv meksičke Amerike, a njegovom debiju prisustvovalo je oko 28.000 navijača na stadionu u Los Anđelesu.

Fudbal 13.07.2015 | 23:40
Video: Mora da mu je bilo čudno! Prvi put u drugom dresu!

Stiven Džerard prvi put u karijeri na teren je izašao je u dresu nekog drugog kluba, a ne Liverpula i upisao je pobedu! Bivši dugogodišnji kapiten Crvenih sa Mersisajda debitovao je za LA Galaksi u prijateljskom meču protiv meksičke Amerike, a njegova ekipa pobedila je sa 2:1.

Nekadašnji reprezentativac Engleske odigrao je prvih 45 minuta za novu ekipu, a njegovom debiju prisustvovalo je oko 28.000 navijača na stadionu u Los Anđelesu.

Domaćin je do pobede došao golom Alana Gordona u 80. minutu, a u prvom poluvremenu mrežu Amerike zatresao je još jedan bivši premijerligaški as Robi Kin. Pogodak za goste postigao je Darvin Kintero.

Ekipu iz Los Anđelesa 21. jula čeka najteži ispit, pošto će na velelepnom Rouz Boulu odigrati prijateljsku utakmicu protiv prvaka Evrope i Španije, Barselone.

Komentari / 0

Ostavite komentar