Сан Антонио плаћа Звезди пола милиона за Бобија?!

Иако је Марјановићу истекао уговор, црвено-бели неће остати без обештећења након одласка горостаса у НБА лигу.

Кошарка 13.07.2015 | 09:00
Сан Антонио плаћа Звезди пола милиона за Бобија?!

"Пола" Европе тражило је Бобана Марјановића овог лета, по истеку уговора са Црвеном звездом, али су и играч и клуб, а на крају и менаџер Мишко Ражнатовић, прижељкивали да он оде у Америку.

На крају су и успели, чиме су задовољене све стране.

Ако је сувишно причати шта су и кога добили Сан Антонио Спарси после потписивања једногодишњег уговора, као и каква се шанса указала пред 223 центиметар високим кошаркашем, није сувишно рећи да је одласком Марјановића у НБА лигу Црвена звезда добила – пола милиона долара.

Лист "Спорт", у оквиру интервјуа са Марјановићем, открива да ће Сан Антонио платити Звезди 500.000 долара на име тренинг компензације, иако је уговор између кошаркаша и клуба истекао.

"Да, мислим да могу да играм у НБА", рекао је Марјановић за "Спорт", који је открио и шта ће радити до одласка у Тексас.

"Одмарам се код куће у Бољевцу, пуним батерије за припреме репрезентације. Једва чекам да почне, да се окупи национални тим. Помало и тренирам, да не бих био неспреман, да не испаднем из форме скроз...", рекао је Марјановић, који би требало да буде једна од главних узданица "орлова" на предстојећем Еуробаскету, а потом...

...у систем Грега Поповича.

У тренутку када се Звезда сусрела са БАТ-ом, ова уплата од пола милиона долара свакако ће јој добро доћи.

Коментари / 0

Оставите коментар