San Antonio plaća Zvezdi pola miliona za Bobija?!

Iako je Marjanoviću istekao ugovor, crveno-beli neće ostati bez obeštećenja nakon odlaska gorostasa u NBA ligu.

Košarka 13.07.2015 | 09:00
San Antonio plaća Zvezdi pola miliona za Bobija?!

"Pola" Evrope tražilo je Bobana Marjanovića ovog leta, po isteku ugovora sa Crvenom zvezdom, ali su i igrač i klub, a na kraju i menadžer Miško Ražnatović, priželjkivali da on ode u Ameriku.

Na kraju su i uspeli, čime su zadovoljene sve strane.

Ako je suvišno pričati šta su i koga dobili San Antonio Sparsi posle potpisivanja jednogodišnjeg ugovora, kao i kakva se šansa ukazala pred 223 centimetar visokim košarkašem, nije suvišno reći da je odlaskom Marjanovića u NBA ligu Crvena zvezda dobila – pola miliona dolara.

List "Sport", u okviru intervjua sa Marjanovićem, otkriva da će San Antonio platiti Zvezdi 500.000 dolara na ime trening kompenzacije, iako je ugovor između košarkaša i kluba istekao.

"Da, mislim da mogu da igram u NBA", rekao je Marjanović za "Sport", koji je otkrio i šta će raditi do odlaska u Teksas.

"Odmaram se kod kuće u Boljevcu, punim baterije za pripreme reprezentacije. Jedva čekam da počne, da se okupi nacionalni tim. Pomalo i treniram, da ne bih bio nespreman, da ne ispadnem iz forme skroz...", rekao je Marjanović, koji bi trebalo da bude jedna od glavnih uzdanica "orlova" na predstojećem Eurobasketu, a potom...

...u sistem Grega Popoviča.

U trenutku kada se Zvezda susrela sa BAT-om, ova uplata od pola miliona dolara svakako će joj dobro doći.

Komentari / 0

Ostavite komentar