Ево зашто су Албанци добили 3 бода...!!!

"Србија је кажњена одузимањем бодова против Албаније зато што је полицајац у униформи редара напао фудбалере гостујућег тима", сазнаје "Блиц".

Фудбал 12.07.2015 | 23:40
Ево зашто су Албанци добили 3 бода...!!!

Суд за арбитражу у спорту доделио нам је минус 2 бода због једног огромног пропуста у организацији утакмице.

Није прекид. Није ни Иван Богданов у тој мери. Није ни то што су навијачи улетели на терен и столицама и песницама покушавали да се обрачунају са играчима Албаније.

Већ – полицајац у униформи редара који је ударао Албанце на терену!

Дневник "Блиц" пише у броју од недеље да је то био пресудан разлог због ког је Суд за арбитражу у спорту, на недавном заседању у Лозани, одлучио да преиначи одлуку Дисциплинске комисије УЕФА и додели Албанцима три бода "за" прекинуту утакмицу квалификација за ЕУРО 2016 прошле јесени у Београду.

"Србија је кажњена одузимањем бодова против Албаније зато што је полицајац у униформи редара напао фудбалере гостујућег тима", сазнаје "Блиц" и додаје:

"У ФСС су покушали да објасне да је то дело појединца и да не може наш савез да сноси последице, али у Лозани то нису желели да прихвате као аргумент. Наравно, чињеница да су хулигани утрчали на терени физички насрнули на Албанце додатно је отежала целу ситуацију", наводи се у тексту који потписује "екипа Блица".

Србија, после оваквог исхода пред ЦАС, квалификације за ЕУРО 2016 наставља са два бода у минусу, одавно без шанси да се пласира на завршницу, на којој ће први пут у историји насутпити 24 репрезентације.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

србин

12.07.2015 23:04

Најгоре сто га руком а не ногом, како је заслузио, туце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Денy

14.07.2015 07:42

Тако је Србине! Зив ми био! Они порусисе насе Светиње на Косову и на то нико не реагује,мрак прогута многе српске дусе,то не види нико,цели зивот зивели у Србији на Косову па се праве да не разумеју српски! Море,једном морас да пукнес!

ОДГОВОРИТЕ