Evo zašto su Albanci dobili 3 boda...!!!

"Srbija je kažnjena oduzimanjem bodova protiv Albanije zato što je policajac u uniformi redara napao fudbalere gostujućeg tima", saznaje "Blic".

Fudbal 12.07.2015 | 23:40
Evo zašto su Albanci dobili 3 boda...!!!

Sud za arbitražu u sportu dodelio nam je minus 2 boda zbog jednog ogromnog propusta u organizaciji utakmice.

Nije prekid. Nije ni Ivan Bogdanov u toj meri. Nije ni to što su navijači uleteli na teren i stolicama i pesnicama pokušavali da se obračunaju sa igračima Albanije.

Već – policajac u uniformi redara koji je udarao Albance na terenu!

Dnevnik "Blic" piše u broju od nedelje da je to bio presudan razlog zbog kog je Sud za arbitražu u sportu, na nedavnom zasedanju u Lozani, odlučio da preinači odluku Disciplinske komisije UEFA i dodeli Albancima tri boda "za" prekinutu utakmicu kvalifikacija za EURO 2016 prošle jeseni u Beogradu.

"Srbija je kažnjena oduzimanjem bodova protiv Albanije zato što je policajac u uniformi redara napao fudbalere gostujućeg tima", saznaje "Blic" i dodaje:

"U FSS su pokušali da objasne da je to delo pojedinca i da ne može naš savez da snosi posledice, ali u Lozani to nisu želeli da prihvate kao argument. Naravno, činjenica da su huligani utrčali na tereni fizički nasrnuli na Albance dodatno je otežala celu situaciju", navodi se u tekstu koji potpisuje "ekipa Blica".

Srbija, posle ovakvog ishoda pred CAS, kvalifikacije za EURO 2016 nastavlja sa dva boda u minusu, odavno bez šansi da se plasira na završnicu, na kojoj će prvi put u istoriji nasutpiti 24 reprezentacije.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

srbin

12.07.2015 23:04

Najgore sto ga rukom a ne nogom, kako je zasluzio, tuce.

ODGOVORITE
Name

Deny

14.07.2015 07:42

Tako je Srbine! Ziv mi bio! Oni porusise nase Svetinje na Kosovu i na to niko ne reaguje,mrak proguta mnoge srpske duse,to ne vidi niko,celi zivot ziveli u Srbiji na Kosovu pa se prave da ne razumeju srpski! More,jednom moras da puknes!

ODGOVORITE