Видео: Икеров опроштај - без Икера!

Навијачи остали ускраћени за поздрав са својим љубимцем.

Фудбал 13.07.2015 | 08:40
Видео: Икеров опроштај - без Икера!

После Раула, Реал Мадрид се огрешио о још једну легенду клуба.

"Краљевски клуб" олако је дозволио да Икер Касиљас оде и пензију дочека на некон другом стадиону, а не оном на којем је и поникао.

Пуних 25 година Касиљас је био члан Реала, међутим, у 35. години буквално је натеран да по први пут промени клуб.

Од наредне недеље и званично, постаће голман Порта.

Искусни голман у суботу је договорио све детаље раскида сарадње са Реалом, односно, успешно је решен проблем настао око плаћања одређеног пореза, пише АС.

Током дана Касиљас је посетио клупске просторије, али у термину у којем су његови доскорашњи саиграчи били на тренингу, па није најјасније да ли се поздравио са њима или је само искористио прилику да покупи своје ствари док нема никога у свлачионици.

Шпанска национална радио станица "Онда Церо" најавила је да ће Касиљас у недељу одржати опроштајну конференцију за медије, али су многи скептични по том питању, пошто се искусни голман у суботу није појавио испред Сантјаго Бернабеу стадиона, где су га навијачи чекали да се поздраве пред одлазак.

Ако и буде конференције, на њој свакако неће бити некога од Реалових играча, пошто тим у недељу путује у Аустралију на припремну турнеју, током које ће у Мелбурну играти против Роме и Манчестер ситија.

Коментари / 0

Оставите коментар