Video: Ikerov oproštaj - bez Ikera!

Navijači ostali uskraćeni za pozdrav sa svojim ljubimcem.

Fudbal 13.07.2015 | 08:40
Video: Ikerov oproštaj - bez Ikera!

Posle Raula, Real Madrid se ogrešio o još jednu legendu kluba.

"Kraljevski klub" olako je dozvolio da Iker Kasiljas ode i penziju dočeka na nekon drugom stadionu, a ne onom na kojem je i ponikao.

Punih 25 godina Kasiljas je bio član Reala, međutim, u 35. godini bukvalno je nateran da po prvi put promeni klub.

Od naredne nedelje i zvanično, postaće golman Porta.

Iskusni golman u subotu je dogovorio sve detalje raskida saradnje sa Realom, odnosno, uspešno je rešen problem nastao oko plaćanja određenog poreza, piše AS.

Tokom dana Kasiljas je posetio klupske prostorije, ali u terminu u kojem su njegovi doskorašnji saigrači bili na treningu, pa nije najjasnije da li se pozdravio sa njima ili je samo iskoristio priliku da pokupi svoje stvari dok nema nikoga u svlačionici.

Španska nacionalna radio stanica "Onda Cero" najavila je da će Kasiljas u nedelju održati oproštajnu konferenciju za medije, ali su mnogi skeptični po tom pitanju, pošto se iskusni golman u subotu nije pojavio ispred Santjago Bernabeu stadiona, gde su ga navijači čekali da se pozdrave pred odlazak.

Ako i bude konferencije, na njoj svakako neće biti nekoga od Realovih igrača, pošto tim u nedelju putuje u Australiju na pripremnu turneju, tokom koje će u Melburnu igrati protiv Rome i Mančester sitija.

Komentari / 0

Ostavite komentar