СДС Пале: Настављамо да градимо

Свечаном Петровданском академијом, одржаној синоћ у Културном центру Пале и јутрошњим ломљењем славског колача у цркви Успенија пресвете Богородице у Палама, Општински одбор Српске демократске странке обиљежио је славу, Свете апостоле Петра и Павла и 25 година формирања странке.

Република Српска 12.07.2015 | 13:15
СДС Пале: Настављамо да градимо

Овогодишњу славу СДС је у Палама обиљежио са новим руководством Општинског одбора, али како кажу са истим људима, истим тимом и јединственим идејама и плановима за будућност.

,,Показали смо на свечаној Академији да СДС и даље његује традиционалне и духовне вриједности, те да је част и привилегија бити члан велике породице СДС-а'', рекао је за БН телевизију предсједник Општинског одбора СДС-а Бојан Нинковић.

Нинковић подсјећа да је прошло 25 година од оснивања СДС-а, те да је било тешких али и успјешних година.

,,На Петровданској академији приказали смо шта је у протеклом периоду СДС са коалиционом партнерима урадио у општини Пале. Доста се урадило и изградило и ми настављамо даље'', истакао је Нинковић и свим члановима и симпатизерима СДС-а честитао славу Светих апостола Петра и Павла.

Нинковић је додао да је, без обзира на појединце који су одлучили да напусте странку СДС јединствен, те да је најозбиљнија и највећа политичка странка у Палама.

,,Ми радимо као тим и свако ко личне интресе ставља испред интереса странке или становника Пала може отићи из СДС-а. Ми због тога нећемо имати политичку штету, напротив'', закључио је Нинковић.

БН ТВ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

БАКИР

12.07.2015 11:44

ХАЛО РАЈА СЛЕДЕЋЕ ГОДИНЕ ПРЕМЈЕШТАМО МОГ БАБУ У ПОТОЧАРЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

цеститке

12.07.2015 12:06

Срецна слава свима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лија

12.07.2015 18:13

Нема Слободана Савића, он је једини дошао памети.

ОДГОВОРИТЕ