SDS Pale: Nastavljamo da gradimo

Svečanom Petrovdanskom akademijom, održanoj sinoć u Kulturnom centru Pale i jutrošnjim lomljenjem slavskog kolača u crkvi Uspenija presvete Bogorodice u Palama, Opštinski odbor Srpske demokratske stranke obilježio je slavu, Svete apostole Petra i Pavla i 25 godina formiranja stranke.

Republika Srpska 12.07.2015 | 13:15
SDS Pale: Nastavljamo da gradimo

Ovogodišnju slavu SDS je u Palama obilježio sa novim rukovodstvom Opštinskog odbora, ali kako kažu sa istim ljudima, istim timom i jedinstvenim idejama i planovima za budućnost.

,,Pokazali smo na svečanoj Akademiji da SDS i dalje njeguje tradicionalne i duhovne vrijednosti, te da je čast i privilegija biti član velike porodice SDS-a'', rekao je za BN televiziju predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Bojan Ninković.

Ninković podsjeća da je prošlo 25 godina od osnivanja SDS-a, te da je bilo teških ali i uspješnih godina.

,,Na Petrovdanskoj akademiji prikazali smo šta je u proteklom periodu SDS sa koalicionom partnerima uradio u opštini Pale. Dosta se uradilo i izgradilo i mi nastavljamo dalje'', istakao je Ninković i svim članovima i simpatizerima SDS-a čestitao slavu Svetih apostola Petra i Pavla.

Ninković je dodao da je, bez obzira na pojedince koji su odlučili da napuste stranku SDS jedinstven, te da je najozbiljnija i najveća politička stranka u Palama.

,,Mi radimo kao tim i svako ko lične intrese stavlja ispred interesa stranke ili stanovnika Pala može otići iz SDS-a. Mi zbog toga nećemo imati političku štetu, naprotiv'', zaključio je Ninković.

BN TV

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

BAKIR

12.07.2015 11:44

HALO RAJA SLEDEĆE GODINE PREMJEŠTAMO MOG BABU U POTOČARE

ODGOVORITE
Name

cestitke

12.07.2015 12:06

Srecna slava svima.

ODGOVORITE
Name

Лија

12.07.2015 18:13

Нема Слободана Савића, он је једини дошао памети.

ODGOVORITE