Боби: И оно што знам – не смијем да кажем!

Центар репрезентације Србије Бобан Марјановић каже за Спорт да још ништа није потписао са Сан Антонио Спарсима, као и да једва чека Европско првенство.

Кошарка 12.07.2015 | 16:20
Боби: И оно што знам – не смијем да кажем!

"Не могу ништа да причам о томе, јер још нисам потписао... Чим ставим параф, јавићу вам. Сан Антонио је велики клуб, има врхунског тренера и феноменалан тим, било би лепо. НБА је мој дечачки сан и жеља, сваки играч тежи ка њој. Али, не могу сада о томе, све друге теме су отворене", каже Марјановић за Спорт.

Све је кренуло од загонетног твита менаџера бившег центра Црвене звезде – "Од данас креће велика потрага за џиновским мамузама. Где наћи тако велики број мамуза", написао је Бобијев менаџер Мишко Ражнатовић на свом профилу на Твитеру.

"Да, мислим да могу да играм у НБА. Али, и оно што знам, не смем да кажем", уз смех наставља најбољи центар Европе, који се одмара за обавезе које му предстоје са националним тимом. "Одмор сам искористио да са породицом одем у Абу Даби код кумова. Тамо је стварно топ, невероватно је лепо. Мало је претопло, али је друштво врхунско. Уосталом, ишли смо тамо због кумова, а не због неког одмора",

Популарни 'Бобинатор' је са својих 223 центиметра био права 'атракција међу Арапима.

"Био сам већ тамо, тако да су навикли на мене.... А и ја на њих. Ма, стварно је било супер тамо, лепо смо се провели, обилазио све по мало. У Абу Дабију је све ново и лепо, све ти запада за око, од огромних зграда до луксузних хотела", каже он.

У међувремену, док не оде у Тексас и одазове се селектору Александру Ђорђевићу време проводи код куће.

"Одмарам код куће у мом Бољевцу, пуним батерије за припреме репрезентације. Једва чекам да почне, да се окупи национални тим. Помало и тренирам, да не бих био неспреман, да не испаднем скроз из форме", додаје Марјановић, "Надам се да ће бити међу 12 путника у Берлин. Даћу све од себе да ту нађем своје место, драго ми је што ме је селектор позвао. Већину играча добро знам, играли смо заједно и надам се да ћемо се сјајно припремити за оно што нас очекује".

За крај разговора, Бобан се осврнуо и на наредну сезону свог сада већ бившег клуба, који ће играти у Евролиги заједно са Реал Мадридом, Фенербахчеом, Химкијем, минхенским Бајерном и Стразбуром.

"Тешка је, као и прошле сезоне, можда и мало тежа. Видећемо какву ће Звезда екипу да направи. Верујем да ће се, са одличним тренером Дејаном Радоњићем и уз помоћ најбољих навијача Делија, а зна се да ником неће бити лако у Пиониру, Звезда опет пласирати у Топ 16. Уосталом, нико није веровао ни прошле сезоне у триплу круну и Топ 16, па смо успели", закључио је Боби.

После сезоне у којој је доминирао у елитном такмичењу, оборивши неколико импозантних рекорда, Боби би требало да, заједно са Тимом Данканом, Ламаркусом Олдриџом, Борисом Дијаом и Дејвидом Вестом, чини једну од најјачих центарских линија најјаче лиге света.

Коментари / 0

Оставите коментар