Живковић: Волим Партизан, а то нема цену!

Млади фудбалер Андрија Живковић рекао је за Спорт да остаје у редовима српског шампиона јер воли Партизан.

Фудбал 13.07.2015 | 19:20
Живковић: Волим Партизан, а то нема цену!

Последњих недеља спекулисало се да ће Живковић напустити Партизан, а после сјајних партија на СП за играче до 20 година појавила се информација да ће потписати за Челси.

Ипак, играч је у договору са породицом одлучио да остане међу ’црно-белима’.

"Било је свакаких написа и нагађања у медијима, те да идем, те да остајем, да сам у Партизану још кратко, али ништа од тога није било истина. Породично смо сели, поразговарали о свему и донели заједничку одлуку да остајем, јер је Партизан мој први избор. Волим клуб, срећан сам у Хумској и то нема цену. Уверен сам да нисам погрешио и да ће предстојећи период бити успешан за Партизан, као и минула сезона, која је донела титулу и Европу“, рекао је Живковић.

Многи млади играчи журе у иностранство, неки нису стигли ни до сениорског тима, Живковић жели да иде корак по корак, иако је та одлука многе изненађује.

"Одрастао сам у Партизану, доживео много лепих тренутака, и у омладинским категоријама и у првом тиму. Практично сам тек загазио у професионалне воде и сматрам да у Хумској имам све што ми је неопходно да још напредујем. Зато је и одлука таква, за неке можда изненађујућа, али за мене нимало."

Многи велики клубови били су занитересовани да у своје ревое доведу талентованог фудбалера.

"Истина, али сам се трудио да се изолујем од свега тога и гужве која се створила после Светског првенства. Било је заиста милионских понуда, али сам желео да останем. Новац у овом моменту није приоритет, већ неке сасвим друге ствари и све се оне тичу искључиво Партизана."

О циљевима Партизана у наредној сезони Живковић је скромно причао, иако би био најсрећнији када би се црно-бели пласирали у Лигу шампиона.

"Искрено да вам кажем, био бих најсрећнији када бисмо ушли у групну фазу Лиге шампиона. То би било сјајно за Партизан, навијаче, нас играче. Ипак, треба остати скроман и ићи корак по корак у квалификацијама. Имамо добар тим, биће потребно и мало среће у жребу, но, морамо сви да будемо фокусирани на крајњи циљ - пласман у групе, па ако буде и Лига Европе. Што се домаћих оквира тиче, уопште не треба постављати питање - идемо на оба трофеја. Теже је бранити титулу, то је јасно, али ми смо Партизан и желимо нову серију круна, јер имамо најбољи тим у Србији", рекао је је Андрија Живковић за Спорт.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Прекази

13.07.2015 17:39

Све сине има цену,видецес кад ти плата поцне каснити у Партизану.Сањацес да нагулис од Албаније до Фарских острва.

ОДГОВОРИТЕ