Суарес: ФИФА, извини ми се!

Уругвајски фудбалер Луис Суарес жели извињење Светске фудбалске федерације због казне која му је изречена јер је угризао Италијана Ђорђа Кјелинија.

Фудбал 13.07.2015 | 19:00
Суарес: ФИФА, извини ми се!

Суарес је угризао Кјелинија за раме током утакмице између Уругваја и Италије на прошлогодишњем Мундијалу у Бразилу, а пошто судија није видео тај инцидент, нападач Барселоне је кажњен после прегледања снимка.

Уругвај је славио са 1:0 у том дуелу и елиминисао је ‘Азуре’ већ у групној фази, а Суарес је суспендован на девет утакмица националног тима и четири месеца из фудбала, а забрањено му је и да се појави на било ком стадиону.

“Када је Дијего Годин постигао гол, нисам славио на начин на који је требало. Схватио сам да је оно што сам урадио погрешно и знао сам шта ће се десити. По мом мишљењу, Дисциплинска комисија ФИФА зна да је моја казна била претерана и волео бих да добијем извињење и признање да није требало да ме казне толико, као што сам ја признао да сам погрешио”, рекао је Суарес.

Међутим, Суарес је у данима после инцидента негирао да је угризао Кјелинија, а чак је признао у једном интервјуу да је лагао и своју супругу. Уругвајац се бранио да је случајно пао на раме италијанског дефанзивца, али после прегледања видео снимка није било сумње да се то није десило.

“Када ми је изречена казна, покушао сам да будем јак, али нисам могао да спречим сузе. Неко може да направи грешку, али рећи да не могу чак да уђем на стадион је непојмљиво”, истакао је Суарес.

Коментари / 0

Оставите коментар