Напад на Вучића одраз лоших односа

Предсједник Србије Томислав Николић изјавио је данас да напад на премијера Србије Александра Вучића у Поточарима, који је означио као покушај линчовања, представља одраз лоших односа у БиХ и показатељ мишљења појединих бошњачких политичара и вјерских вођа о Србима.

Србија 12.07.2015 | 10:26
Напад на Вучића одраз лоших односа

"Покушај линчовања председника Владе Србије је одраз лоших, скоро непријатељских, односа у БиХ и јасно показује шта о Србима као народу мисле поједини бошњачки политичари и верске вође", изјавио је Николић, а саопштила Служба за сарадњу са медијима председника Републике.

Николић наводи даље да је Вучић нападнут зато што је представљао Србију и што је "дошао са руком испруженом у знак помирења".

"Нико не сме да остане равнодушан пред дивљаштвом које је личило на напад на српске сватове 1992. године. Ако је потребна изузетна храброст да би се отишло у пријатељску посету, онда се поставља питање шта је тек непријатељство", навео је Николић и честитао Вучићу на храбрости и његовом осигурању на оданости.

Предсједник Србије истиче даље да Србија свој став према другим народима и државама неће да мијења, "он остаје пријатељски, други треба да се замисле над оним што чине или су учинили свађајући нас 20 година после грађанског рата“.

Извор: Агенције

Коментари / 16

Оставите коментар
Name

Божији народ

12.07.2015 08:33

Па зар ми Срби нисмо Божији народ, у чему је проблем, то и други знају наравно??

ОДГОВОРИТЕ
Name

попут вас пријатеља

12.07.2015 08:39

Засто це нам непријатељи!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајево

12.07.2015 08:53

Ти си заслузио бољу добродослицу када нам додјес у Сарајево.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Томбацар

12.07.2015 09:05

Руку помирења треба прихватити, али не заборавити његове ријеци изрецене у току рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар

12.07.2015 11:48

А ста је лосхе рекао???? Ја како сам њега разумио: "Немојте убијати србе нецемо ни ми муслимане"

Name

ре Томбацар

12.07.2015 12:23

Томбацар сви Срби мислимо и данас оне његове изречене речи и шта сада.? Да ли можда заборављаш какве су заставе биле јучеу поточарима у Републици Српској? Љиљани чобане нису добро дошли у Светој Српској земљи. Вучић је погрешио што је и одлучио по притиском ваших пријатеља да иде тамо али он је Србин и као такав ја га волим и браним. Баки р је смрад јер се зна ко му је био бабо ебо вам он маму. Не заборави да сви потичете од СРБИНА и СРПКИЊЕ али сте под силом убили властитог оца и мајку и ја као Србин таквом народу не вјерујем.ж Ви треба да се окренете према Србима и сарађујете са нама јер смо ми вас створили а не силеџије и терористи турци који кад је густо видјели сте и сами вас не воле баш зато што нисте прави муслимани већ јањичари.

Name

Хмммм

12.07.2015 09:08

Господине предсједнице,размислите мало куд и гдје идете и ви и Вуциц.Овдје ни ви ни он нецете бити добродосли јос дуго,дуго година ,мислим све док су ови или ове странке на власти и док поједине ходзе ликују како треба Србе и Србију сатрати.Мој је савјет не сагињите главу не извињавајте се,немате засто а и босњацима тек кад показес зубе они те висе постују,знам из искуства.Они само у маси изгледају сами себи опасни и ти њихови поклици.Један на један то су обицне п...е.Зато главу горе и док не додју Звиздиц,Бакир,Дзаферовиц,Новалиц у Београд и виде цивилизације мало ни ви не помисљајте да долазите у њхову дзунглу....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоне

12.07.2015 09:33

Вуциц је показао образ и сацувао српску цаст јуце.Цитам глупости из фед новина да је исценирао десавање.То не пије воде. Ста реци о Томи-енглеској краљици,него дрзи воду док мајстори додју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

12.07.2015 10:02

На снимку се јасно види да човек који је ударио Вучића са каменом у главу има АКРЕДИТАЦИЈУ. Зна се да ни један појединац или приватна војска: Блацк Wатер, Боко Харам, ИСИСИ, Алкаида итд.., не смеју да убијају људе, ако немају лиценцу ЦИА (Читај: Агенција Ватикана) коју надзире Ватикан. Спас нам је ДРЖАВНИ УДАР. Ми ДЕКРЕТОМ морамо укинути католички модел власти. Не треба нам ни Влада, ни Скупштина. Ватикан нас је свео на енклаву 0,0003% ЕУ. Еуро стат из Брисела нас приказује у колони за занемарљиве статистичке грешке. Довољан нам је један човек да нас води.

ОДГОВОРИТЕ
Name

увијек

12.07.2015 10:07

...Сте добро дошли у БЛ, а Сарајево је прошлост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре.увијек

12.07.2015 11:49

Наравно да су добродосли у Бањалуку Али они морају у Сарајево свидјело се теби или некоме другом или не.

Name

Додано

12.07.2015 10:28

Господине Николицу,мира и нормалног зивота и сузивота це бити на овим просторима кад ви и сви они који су било ста имали са ратом деведесетих не буду били на функцијама и не буду се висе ни за ста питали.Сви сте ви као такви оторов за сузивот неовисно о националној и вјерској припадности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алтернатива

12.07.2015 11:06

Нема ту никаквих лоших односа. Побију се навијачи Партизана са Војводином, је ли то значи да су односи Београда и Новог Сада лоши? Сви релевантни фактори у БиХ су се извинули због догађаја, Вучићу су сломљене наочаре и сва штета у томе била. Будала има на све стране, нико са њима није у дефициту. Ал' да 1200 полицајаца осигурава догађај и да се ово деси, не иде ми у главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искрено

12.07.2015 12:01

Постовано господо из Србије, као прво ово није била рука помирења, него циста провокација од господина Вуцица према фамилијам масакрираних у Сребреници. Ако неко, прије него сто буде одлука у СБ УН-а донесена да ли је поцињен геноцид или није у Сребреници казе да од тога зависи његова посјета, онда то није посјета у знаку помирења него циста провокација. Ја себи а и осталим посјетиоцима БН Портала постављам питање, Засто госüподин Тадиц прије неколико година није нападнут у Сребреници? Зато јер се није мијесао у унутрасњу политику Босне као то сто ссад цини Влада Србије. Јели Тадиц дао и када изјаву у току рату, једна глава српска 100 муслиманских? И много, много висе питања. Прослост какву имају господин Николиц и Вуциц, нису никад и неце никада бити добро досли у Босни и Херцеговини. Зелим исто да казем, да ово сто је се јуцер десило не оправдавам, јер гдје се десило није било мјесто за то. И зелим да казем да морамо и зелимо заједно да зивимо .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

12.07.2015 15:53

Односи нису лоси него катастрофални и захваљујуци Србији,умјесто да Србија гледа свог посла и да помазе Србима Србија трци за муслиманима и сиптарима и клања им се,јуце је доказано јос једном да Србија треба да се окреце Русији која је једина подрзава а не за еуро го...,јос једном су се показали како се доцекују комсије и ста мисле о Србима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лос углед

12.07.2015 18:48

Људи, ја сам забринут. Цитам западна средства информисања. Па људи ми смо вец ознацени као геноцидан народ. Представљени смо у свјетској стампи као највеци крволоци у свијету. Не писе нам се добро.

ОДГОВОРИТЕ