Младић погинуо када је пао са тврђаве

На Егзиту је нешто мало после поноћи настрадао један посетилац музичког фестивала у Петроварадину.

Србија 11.07.2015 | 07:43
Младић погинуо када је пао са тврђаве

Наиме, како незванично сазнајемо, младић који је био посетилац Егзита, јер је на себи имао наруквицу, пао је са бедема, доле у близини једног ресторана, који се налази на Каменичком путу, где се иначе налази и Вип улаз.

- Шта му се догодило за сада се не зна. Углавном, он је са бедема Тврђаве, односно са висине од око 20 метара пао у улици Каменички пут. Хитна помоћ је одмах стигла, јер су билу у близини, али нажалост могли су да констатују само да је младић преминуо - сазнаје Курир.

Организатори Еxита саопштили су да је младић страдао ван ограђеног дела фестивала.

"Дубоко се саосећамо са породицом настрадалог младића. Несрећни случај се десио ван простора фестивала, након што је настрадали младић напустио фестивал. Судећи по очитивању времена уласка, младић се веома кратко задржао на Еxиту и након што је изашао кроз фестивалске капије, упутио се изван фестивалског простора према Каменичком путу. У питању је осветљен простор на којем се налази трајна ограда постављена пре више година од стране градских служби које управљају тврђавом, а на крају којег се налази бедем висок око 20 метара. У току је увиђај полиције и још увек нису познати разлози за прескакање те ограде и друге околности овог несрећног случаја који се десио на путу поред Еxит фестивала" - саопштили су организатори.

Извор: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

абц

11.07.2015 07:17

Страсно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

комшо

12.07.2015 12:45

Стално се догадјају смртни случајеви на тим егзитима!! Треба појачати обезбеђење, или забранити концерте.

ОДГОВОРИТЕ