Mladić poginuo kada je pao sa tvrđave

Na Egzitu je nešto malo posle ponoći nastradao jedan posetilac muzičkog festivala u Petrovaradinu.

Srbija 11.07.2015 | 07:43
Mladić poginuo kada je pao sa tvrđave

Naime, kako nezvanično saznajemo, mladić koji je bio posetilac Egzita, jer je na sebi imao narukvicu, pao je sa bedema, dole u blizini jednog restorana, koji se nalazi na Kameničkom putu, gde se inače nalazi i Vip ulaz.

- Šta mu se dogodilo za sada se ne zna. Uglavnom, on je sa bedema Tvrđave, odnosno sa visine od oko 20 metara pao u ulici Kamenički put. Hitna pomoć je odmah stigla, jer su bilu u blizini, ali nažalost mogli su da konstatuju samo da je mladić preminuo - saznaje Kurir.

Organizatori Exita saopštili su da je mladić stradao van ograđenog dela festivala.

"Duboko se saosećamo sa porodicom nastradalog mladića. Nesrećni slučaj se desio van prostora festivala, nakon što je nastradali mladić napustio festival. Sudeći po očitivanju vremena ulaska, mladić se veoma kratko zadržao na Exitu i nakon što je izašao kroz festivalske kapije, uputio se izvan festivalskog prostora prema Kameničkom putu. U pitanju je osvetljen prostor na kojem se nalazi trajna ograda postavljena pre više godina od strane gradskih službi koje upravljaju tvrđavom, a na kraju kojeg se nalazi bedem visok oko 20 metara. U toku je uviđaj policije i još uvek nisu poznati razlozi za preskakanje te ograde i druge okolnosti ovog nesrećnog slučaja koji se desio na putu pored Exit festivala" - saopštili su organizatori.

Izvor: Kurir

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

abc

11.07.2015 07:17

Strasno.

ODGOVORITE
Name

komšo

12.07.2015 12:45

Stalno se dogadjaju smrtni slučajevi na tim egzitima!! Treba pojačati obezbeđenje, ili zabraniti koncerte.

ODGOVORITE