Вучелић: Партизан осваја титулу само у регуларном првенству!

„Верујемо да Славиша Кокеза има добре намере, а нећемо да „убијамо“ фудбалере које и даље заступа агенција Фаљија Рамаданија“, каже потпредседник црно-белих.

Фудбал 11.07.2015 | 20:00
Вучелић: Партизан осваја титулу само у регуларном првенству!

Помало неопажено прошла је вест да је Славиша Кокеза постао пети потпредседник Фудбалског савеза Србије. Неопажено, јер је Црвена звезда била заокупљена гостовањем у Алматију, Партизан завршницом припрема у Словенији, али кад су се почетни налети информација о учинку наших најпознатијих клубова ове седмице стишали, на осам дана уочи почетка новог првенства, остала је да лебди у ваздуху она по којој је председник ФС Београда добио задужење и на новој адреси.

И како на његово именовање гледају у Хумској 1? Нарочито после не баш пријатног завршетка минуле борбе за бодове у коме су вечити ривали међусобно оптуживали једне друге, а управо је Кокези поверена брига о елитном такмичењу, па ће сад све проблеме морати да пријаве најпре њему.
„Кокеза је здушно кренуо да појача регуларност Суперлиге и таква намера и залагање за добробит српског фудбала принципијелно су добри. Нас у Хумској 1, додуше, нико није питао да ли смо за, у избору нисмо учествовали, јер немамо своје представнике ни у ФСС, ни у ФСБ, ни у ФС Војводине. Без обзира на такав однос снага верујемо да господин Кокеза има добре намере“, поручио је у изјави за МОЗЗАРТ Спорт Милорад Вучелић, потпредседник Партизана задужен за односе са јавношћу.

Јавна је тајна да су односу између црно и црвено-белих нарушени, без обзира на зимске покушаје да се на заједничким састанцима усагласе теме око којих би могли да делују зарад напретка овдашњег фудбала.
„Партизан је освајао титуле искључиво у регуларним првенствима, зато ћемо се залагати да и наредно буде такво. Брзо ћемо видети да ли ће такмичење да се одвија без проблема. Зашто бисмо имали било шта против господина Кокезе или неког другог ако све буде регларно? Буде ли другачије, уверавам вас да ћемо реаговати. И то одмах“.

Паралелно са припремама за европску премијеру, руководиоци црно-белих раде на јачању тима. Током петка потписано је чак пет професионалних уговора у Хумској 1, а за наредну седмицу најављен је продужетак сарадње са Николом Нинковићем. Тај посао приводи се крају, јер су Нинковићева породица и сам фудбалер пристали да обнове сарадњу, али је интересантно како у Партизану реагују на чињеницу да крилног везисту и даље заступа менаџерска агенција ЛИАН спортс, коју води Фаљи Рамадани, човек са којим првак Србије више не жели да послује.
„Разговарали смо и са Нинковићем и са његовим оцем, требало би током наредне седмице да потпише нови уговор у трајању од две или три године. То што је Рамаданијев играч ништа не мења у нашим размишљањима. Он је пре свега играч Партизана и јако је битан за нашу екипу. А и нећемо да „убијамо“ фудбалере само зато што су под уговором са том агенцијом. Никог нисмо условљавали, нити ћемо, да мора да раксине сарадњу са Рамаданијем. Нико неће у том смислу бити дискриминисан, не можемо да кажњавамо децу због затеченог стања, међутим, убудуће нећемо да имкамо ништа ни са Фалијем Рамаданијем ни са његовим људима“, открио је Милорад Вучелић, уз напомену да се нада и продужетку сарадње са Андријом Живковићем који се данас прикључио тренинзима екипе Зорана Милинковића, заједно Иваном Шапоњићем и Миладином Стевановићем, који су после освајања титуле првака света на Новом Зеланду добили двонедељни одмор.

Коментари / 0

Оставите коментар