Грчки медији: ПАО хоће и Радуљицу и Милутинова?!

Преговори су у одмаклој фази са обојицом, јављају из Атине.

Кошарка 11.07.2015 | 12:20
Грчки медији: ПАО хоће и Радуљицу и Милутинова?!

Саша Павловић званично је играч Панатинаикоса, што је потврђено и на клупском сајту. По свему судећи, међу "зелене" ускоро би могло да дође још играча које Саша Ђорђевић јако добро познаје.

Нови тренер најтрофејнијег грчког клуба увелико склапа екипу за нову сезону, па се у Атини већ нагађа да би наредна појачања такође могла да дођу баш из редова српске репрезентације. О томе је и раније било речи, али је у петак најконкретније поручено:

"Панатинаикос је надомак довођења Мирослава Радуљице", јавља специјализовани портал "Еурохоопс" и додаје: "Зелени су такође у одмаклим преговорима са Николом Милутуновим"

Дакле, према информацијама из Грчке, не би било изненађење ако би дрес шестоструког шампиона Европе од јесени носио и српски центарски тандем.

Исти извор открива да је јачање унутрашњих позиција примарни задатак који је Ђорђевић поставио пред сараднике. Радуљицу Грци називају првим Сашиним избором и наводе да се чини да ће Милутунов ипак напустити Партизан.

"Ђорђевић жели да улаже у таленат младог центра и док се ниједна друга опција не појављује на видику, чини се да ће тражити од Милутинова да потпише за ПАО", објављено је.

Дакле, док се прелазак Радуљице у Панатинаикос тренутно чини извесним, јасно је да ће више информација о судбини Николе Милутинова бити познато крајем ове или почетком следеће недеље, након што се врати из САД, где се упознавао са системом Сан Антонија.

Предвиђено је да млади Новосађанин по повратку у Србију одржи састанак са представницима Партизана, што је спортски директор црно-белих Драган Тодорић и најавио.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

НН1

11.07.2015 10:54

ПА ТО ЈЕ ПАРТИЗАН У ЕВРОЛИГИ

ОДГОВОРИТЕ