Grčki mediji: PAO hoće i Raduljicu i Milutinova?!

Pregovori su u odmakloj fazi sa obojicom, javljaju iz Atine.

Košarka 11.07.2015 | 12:20
Grčki mediji: PAO hoće i Raduljicu i Milutinova?!

Saša Pavlović zvanično je igrač Panatinaikosa, što je potvrđeno i na klupskom sajtu. Po svemu sudeći, među "zelene" uskoro bi moglo da dođe još igrača koje Saša Đorđević jako dobro poznaje.

Novi trener najtrofejnijeg grčkog kluba uveliko sklapa ekipu za novu sezonu, pa se u Atini već nagađa da bi naredna pojačanja takođe mogla da dođu baš iz redova srpske reprezentacije. O tome je i ranije bilo reči, ali je u petak najkonkretnije poručeno:

"Panatinaikos je nadomak dovođenja Miroslava Raduljice", javlja specijalizovani portal "Eurohoops" i dodaje: "Zeleni su takođe u odmaklim pregovorima sa Nikolom Milutunovim"

Dakle, prema informacijama iz Grčke, ne bi bilo iznenađenje ako bi dres šestostrukog šampiona Evrope od jeseni nosio i srpski centarski tandem.

Isti izvor otkriva da je jačanje unutrašnjih pozicija primarni zadatak koji je Đorđević postavio pred saradnike. Raduljicu Grci nazivaju prvim Sašinim izborom i navode da se čini da će Milutunov ipak napustiti Partizan.

"Đorđević želi da ulaže u talenat mladog centra i dok se nijedna druga opcija ne pojavljuje na vidiku, čini se da će tražiti od Milutinova da potpiše za PAO", objavljeno je.

Dakle, dok se prelazak Raduljice u Panatinaikos trenutno čini izvesnim, jasno je da će više informacija o sudbini Nikole Milutinova biti poznato krajem ove ili početkom sledeće nedelje, nakon što se vrati iz SAD, gde se upoznavao sa sistemom San Antonija.

Predviđeno je da mladi Novosađanin po povratku u Srbiju održi sastanak sa predstavnicima Partizana, što je sportski direktor crno-belih Dragan Todorić i najavio.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

NN1

11.07.2015 10:54

PA TO JE PARTIZAN U EVROLIGI

ODGOVORITE