Битка за општински одбор СНСД Гацко

Након распуштања Општинског одбора СНСД у Гацк прије двије године, „стара гарда“ коју предводе одборници Ранко Вишњевац, Саша Бошковић, Зоран Марковић и Бојо Вуковић, чини се смишљено, смањују утицај ове странке у локалном парламенту.

Република Српска 10.07.2015 | 18:45
Битка за општински одбор СНСД Гацко

На тај начин поручују врху странке да желе назад одузетете позиције у ОО СНСД, и да без њих нема успјеха на локалним изборима.

Поменути четверац, се у Скупштини Гацка чини као изолована група која ни једног момента не покушава да искритикује активности владајуће колаиције, већ су на гласању најчешће уздржани или пак подржава приједлоге владајуће коалиције.

Са друге стране Милинко Милидраг и посланик Срђан Миловић имају Додикову подршку, па у гатачком СНСД предстоји неизвјесна борба.

(Магазин Истина)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

поглед са стране

10.07.2015 16:47

Нек се крве, и нису ни за шта друго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рите

10.07.2015 18:06

Милинко је водја невесињског огранка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

10.07.2015 20:25

Висњевац,Босковиц,Вуковиц ,Марковиц и тд. су имали превисе времена да показу ста знају и и ста могу да ураде и показали су.Ниста! Е сад је друга кајда.А локалци из актуелне власти само кувају са овом екипом јер се близе локални избори а знају да це их изгубити.Спаса им нема то знају и мала деца. Тако да ове песме и миловања са позицијом неце им донијети ниста сем с ноге на ногу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЗУМАН.

10.07.2015 20:42

Срамота је како се користе људи у Гацку,који су на руководецим функцијама у РиТЕ,а садасњи,бивси функционери СНСД-ада се паре износе са исте,и лоповским каналима финасирају кампање и пуне дзепови појединаца. Прво је то био господин Бјелогрлиц,господин Власта,па Висњевац и Босковиц,па Милидраг и Миловиц сада.Сви били добри док су их користили и музли терму преко њих,а после их баце на политицко смеце,цаст умрлима,па онда надју,нове,подобне,да са њима опет раде исто.КО ЈЕ СЛЕДЕЦИ???????

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Не Разумног

10.07.2015 21:05

А ко је музо електрану прије ових сто си их набројао. Памтим вријеме кад електрана није имала своје лопате.Е ко је управљао тада госпон Разумни А ста је са оним потопљеним багерима.Ко је тада уорављао госпон Разумни?

Name

за не разумни

11.07.2015 06:34

Присјети се господина Цулица,испрани,2006 је цовјек РиТе оставио у плусу. Ко од тада влада њоме?

Name

Ако

11.07.2015 07:29

Ма стварно цудно. До краја мандата СНСД це имати натполовицну вецину у Народној скупштини.

ОДГОВОРИТЕ