Bitka za opštinski odbor SNSD Gacko

Nakon raspuštanja Opštinskog odbora SNSD u Gack prije dvije godine, „stara garda“ koju predvode odbornici Ranko Višnjevac, Saša Bošković, Zoran Marković i Bojo Vuković, čini se smišljeno, smanjuju uticaj ove stranke u lokalnom parlamentu.

Republika Srpska 10.07.2015 | 18:45
Bitka za opštinski odbor SNSD Gacko

Na taj način poručuju vrhu stranke da žele nazad oduzetete pozicije u OO SNSD, i da bez njih nema uspjeha na lokalnim izborima.

Pomenuti četverac, se u Skupštini Gacka čini kao izolovana grupa koja ni jednog momenta ne pokušava da iskritikuje aktivnosti vladajuće kolaicije, već su na glasanju najčešće uzdržani ili pak podržava prijedloge vladajuće koalicije.

Sa druge strane Milinko Milidrag i poslanik Srđan Milović imaju Dodikovu podršku, pa u gatačkom SNSD predstoji neizvjesna borba.

(Magazin Istina)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

pogled sa strane

10.07.2015 16:47

Nek se krve, i nisu ni za šta drugo.

ODGOVORITE
Name

Rite

10.07.2015 18:06

Milinko je vodja nevesinjskog ogranka

ODGOVORITE
Name

Komentar

10.07.2015 20:25

Visnjevac,Boskovic,Vukovic ,Markovic i td. su imali previse vremena da pokazu sta znaju i i sta mogu da urade i pokazali su.Nista! E sad je druga kajda.A lokalci iz aktuelne vlasti samo kuvaju sa ovom ekipom jer se blize lokalni izbori a znaju da ce ih izgubiti.Spasa im nema to znaju i mala deca. Tako da ove pesme i milovanja sa pozicijom nece im donijeti nista sem s noge na nogu.

ODGOVORITE
Name

RAZUMAN.

10.07.2015 20:42

Sramota je kako se koriste ljudi u Gacku,koji su na rukovodecim funkcijama u RiTE,a sadasnji,bivsi funkcioneri SNSD-ada se pare iznose sa iste,i lopovskim kanalima finasiraju kampanje i pune dzepovi pojedinaca. Prvo je to bio gospodin Bjelogrlic,gospodin Vlasta,pa Visnjevac i Boskovic,pa Milidrag i Milovic sada.Svi bili dobri dok su ih koristili i muzli termu preko njih,a posle ih bace na politicko smece,cast umrlima,pa onda nadju,nove,podobne,da sa njima opet rade isto.KO JE SLEDECI???????

ODGOVORITE
Name

za Ne Razumnog

10.07.2015 21:05

A ko je muzo elektranu prije ovih sto si ih nabrojao. Pamtim vrijeme kad elektrana nije imala svoje lopate.E ko je upravljao tada gospon Razumni A sta je sa onim potopljenim bagerima.Ko je tada uoravljao gospon Razumni?

Name

za ne razumni

11.07.2015 06:34

Prisjeti se gospodina Culica,isprani,2006 je covjek RiTe ostavio u plusu. Ko od tada vlada njome?

Name

Ako

11.07.2015 07:29

Ma stvarno cudno. Do kraja mandata SNSD ce imati natpolovicnu vecinu u Narodnoj skupštini.

ODGOVORITE