Пао договор, Јо-Јо се враћа у Италију!

Синоћ је постигнут договор, Манчестер Сити је дао зелено светло за реализацију трансфера!

Фудбал 11.07.2015 | 09:00
Пао договор, Јо-Јо се враћа у Италију!

Није Салах, јесте Јоветић! Интер је завршио још један велики посао у овом прелазном року. Као највеће појачање стиже Стеван Јоветић!

Вечерас је постигнут договор са Манчестер Ситијем око преласка црногорског нападача на стадион Ђузепе Меаца. Јоветић је пето велико појачање Неразура овог лета после долазака Кондогбије, Муриља, Монтоје и Миранде.

Дуго су трајали преговори са Манчестер Ситијем, да би се прича интензивирала у последњих некочлико дана када је у Милану допутовао Јоветићев менаџер Фали Рамадани. Договор са њим је брзо постигнут, па је Јоветић прихватио четворогодишњи уговор вредан око 3.500.000 евра по сезони. Али, Манчестер Сити је дуго одолевао.

Коначно су вечерас две стране нашле заједнички језик. Интер ће Грађанима платити 20.000.000 евра за обештећење. Трансфер ће бити формално заведен као позајмица с обавезним правом откупа уговора због проблема које италијански клуб има са финансијским фер-плејом, па већину трансфера завршава кроз систем позајмица како би се рачунали за следећу сзеону.

Остаје још да се дговори динамика исплате обештећења. Интеров предлог је да Јоветића отплаћује у наредне четири године, Манчестер Сити би да то буде брже, али у питању су детаљи који неће спречити прелазак Црногорца у редове троструког првака Европе.

Долазак Стевана Јоветића у Интер искључује и довођење Мохамеда Салаха из Фиорентине, а врло вероватно и Ивана Перишића с обзиром да Волфзбург одбија све предлоге Италијана.

Коментари / 0

Оставите коментар