Митрогол је најближи Њукаслу!

Иако се за њега интересују Рома и Порто, Александар Митровић је наводно најближи енглеском Њукаслу, који га жели од јануара.

Фудбал 10.07.2015 | 16:00
Митрогол је најближи Њукаслу!

Док Италијани и Португалци покушавају да спусте цену српског репрезентативца, "свраке" су наводно једине пристале да плате 18 милиона евра белгијском Андерлехту.

Италијански медији тврде да би Митровић у четвртак могао да отпутује у Енглеску на завршне преговоре, а да би посао Њукаслу евентуално могла да поквари само Рома, уколико током дана не договори трансфер Едина Џека из Манчестер Ситија.

Док се спекулисало само о поменута три клуба, наводно се појавило и интересовање Лација, директор другог римског клуба Игљи Таре се наводно распитивао за Србине код земљака Бесника Хасија, тренера Андерлехта.

Митровић је прошле сезоне постигао 28 голова, са 20 је био први стрелац белгијског шампионата, а два је дао у Лиги шампиона.

Проценат од Митровићевог трансфера припашће и Партизану, из кога је наш нападач прешао у Андерлехт пре две сезоне за 5 милиона евра, што је био белгијски рекорд.

Коментари / 0

Оставите коментар