Mitrogol je najbliži Njukaslu!

Iako se za njega interesuju Roma i Porto, Aleksandar Mitrović je navodno najbliži engleskom Njukaslu, koji ga želi od januara.

Fudbal 10.07.2015 | 16:00
Mitrogol je najbliži Njukaslu!

Dok Italijani i Portugalci pokušavaju da spuste cenu srpskog reprezentativca, "svrake" su navodno jedine pristale da plate 18 miliona evra belgijskom Anderlehtu.

Italijanski mediji tvrde da bi Mitrović u četvrtak mogao da otputuje u Englesku na završne pregovore, a da bi posao Njukaslu eventualno mogla da pokvari samo Roma, ukoliko tokom dana ne dogovori transfer Edina Džeka iz Mančester Sitija.

Dok se spekulisalo samo o pomenuta tri kluba, navodno se pojavilo i interesovanje Lacija, direktor drugog rimskog kluba Iglji Tare se navodno raspitivao za Srbine kod zemljaka Besnika Hasija, trenera Anderlehta.

Mitrović je prošle sezone postigao 28 golova, sa 20 je bio prvi strelac belgijskog šampionata, a dva je dao u Ligi šampiona.

Procenat od Mitrovićevog transfera pripašće i Partizanu, iz koga je naš napadač prešao u Anderleht pre dve sezone za 5 miliona evra, što je bio belgijski rekord.

Komentari / 0

Ostavite komentar