Видео - Голд куп: Ноћас два ремија за историју!

Обе утакмице групе Б на Голд купу у САД окончане су без победника, па су први пут у историји такмичења три од прве четири утакмице завршене без победника.

Фудбал 09.07.2015 | 12:40
Видео - Голд куп: Ноћас два ремија за историју!

Костарика и Јамајка су ремизирале 2:2, док у дуелу Канаде и Ел Салвадора није било голова, иако је "Ел Руж" у финишу полувремена имао стопостотну шансу.

У другом колу у суботу играју Јамајка – Канада и Костарика – Ел Салвадор. У четвртак се у Чикагу у групи Ц састају Тринидад и Тобаго – Гватемала (01:00), те Мексико – Куба (03:30).

Фаворит групе Б Костарика, која је без неколико важних играча са прошлогодишњег Мундија, укључујући и голмана Кејлора Наваса, није успела да слави на премијери.

"Реге бојси" су агресивније отворили меч и повели већ у 12. минуту преко Гарета Меклирија, али је четвртфиналиста СП у Бразилу из прошле године већ до полувремена преокренуо резултат.

"Тикосима" су била потребна само четири минута да преокрену ситуацију, изједначио је Рој Милер главом у 32. минуту, а потом је вођство донео Давид Рамирес, који је лобовао одбрану и голмана Јамајке.

Већ на старту другог дела меча Јамајка је изједначила преко Џобија Мекинафа, у завршници меча оба тима су свим силама тражила победу, али су на крају освојили по бод.

Упркос фантастичној подршци своје дијаспоре, Ел Салвадор није успео да савлада Канаду у Лос Анђелесу. "Плаво-бели" су контролисали већи део меча на стадиону у Карсону, редале су се шансе Менхивара, Пуњеда, Алвареса и Ерере, али су гости одолели.

На крају, шансу утакмице имали су Канађани, у финишу првог полувремена млади Кајл Ларин је истрчао сам на голмана Ел Салвадора, заобишао га је, али је промашио празан гол.

Коментари / 0

Оставите коментар