Звездина ''авантура'' - стигли су у Казахстан!

Звезда после осам сати и десет минута стигла у Алмати! Само 19 сати форе да се црвено-бели привикну на услове у Казахстану.

Фудбал 08.07.2015 | 23:20
Звездина ''авантура'' - стигли су у Казахстан!

Тачно осам сати и десет минута! Толико је трајала авантура Црвене звезде од Београда до Алматија. Проблем је настао у Бакуу пошто је точење горива у Бакуу потрајало скоро два сата што је екипа искористила да мало протегне ноге.

Играчи ће тако имати само 19 сати да се привикну на услове у Казахстану пред реванш сусрет са Каиратом у првом колу квалификација за Лигу шампиона у којем ће покушати да направе велики подвиг и надокнаде минус од два гола из Београда.

Тренер Миодраг Божовић је ипак у добром расположењу, па се у Бакуу нашалио рекавши генералном директору Звездану Терзићу да је за црвено-беле после проблема у Азербејџану најбоље да тамо и преспавају и изјутра крену за Казахстан.
"Ма ово је ништа. До Новог Зеланда смо путовали 12 сати у једном правцу", надовезао се голман Предраг Рајковић, члан шампионске У20 репрезентације Србије.

Ова Звезда међутим није баш на нивоу светских шампиона у својој конкуренцији. Али можда би могла да обрадује навијаче барем једном шампионском партијом.

Коментари / 0

Оставите коментар