Zvezdina ''avantura'' - stigli su u Kazahstan!

Zvezda posle osam sati i deset minuta stigla u Almati! Samo 19 sati fore da se crveno-beli priviknu na uslоve u Kazahstanu.

Fudbal 08.07.2015 | 23:20
Zvezdina ''avantura'' - stigli su u Kazahstan!

Tačno osam sati i deset minuta! Toliko je trajala avantura Crvene zvezde od Beograda do Almatija. Problem je nastao u Bakuu pošto je točenje goriva u Bakuu potrajalo skoro dva sata što je ekipa iskoristila da malo protegne noge.

Igrači će tako imati samo 19 sati da se priviknu na uslove u Kazahstanu pred revanš susret sa Kairatom u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona u kojem će pokušati da naprave veliki podvig i nadoknade minus od dva gola iz Beograda.

Trener Miodrag Božović je ipak u dobrom raspoloženju, pa se u Bakuu našalio rekavši generalnom direktoru Zvezdanu Terziću da je za crveno-bele posle problema u Azerbejdžanu najbolje da tamo i prespavaju i izjutra krenu za Kazahstan.
"Ma ovo je ništa. Do Novog Zelanda smo putovali 12 sati u jednom pravcu", nadovezao se golman Predrag Rajković, član šampionske U20 reprezentacije Srbije.

Ova Zvezda međutim nije baš na nivou svetskih šampiona u svojoj konkurenciji. Ali možda bi mogla da obraduje navijače barem jednom šampionskom partijom.

Komentari / 0

Ostavite komentar