Стефан Савић из Фиренце иде у Зенит?!

Иако је недавно породужио уговор са Фиорентином, црногорски штопер би могао да се пресели у редове Зенита.

Фудбал 10.07.2015 | 12:20
Стефан Савић из Фиренце иде у Зенит?!

Зенит је кренуо по Стефана Савића! Тачно четири године откако је из Партизана прешао у Манчестер Сити на данашњи дан, Савић би опет могао да буде једна од звезда преИазног рока. Италијански медији јављају да су данас почели преговори око преласка Савића из Фиренце у Санкт Петербург. Иако је недавно продужио уговор са Виолом до 2019. године, црногорски ас би ускоро могао да се пресели у Русији.

Руски клуб се изгледа помирио са губитком Езекијела Гараја који је јако близу преласка у Валенсију тако да тражи адекватну замену на штоперској позицији. И раније се Савић помињао као потенцијално појачање клуба из Санкт Петербурга, а сада је та опција актуелнија него икада.

Још се не помињу цифре, али сигурно да ће Италијани инсистирати на великом обештећењу с обзиром на дужину уговора. Зениту новац никада није био проблем, тако да Фиорентину очекује зарада од које би значајна средства могла да уложи на довођење појачања. Нема сумње да се сјајан уговор спрема и Савићу с обзиром да је Гарају уговор гарантовао 4.500.000 евра по сезони.

Коментари / 0

Оставите коментар