Stefan Savić iz Firence ide u Zenit?!

Iako je nedavno porodužio ugovor sa Fiorentinom, crnogorski štoper bi mogao da se preseli u redove Zenita.

Fudbal 10.07.2015 | 12:20
Stefan Savić iz Firence ide u Zenit?!

Zenit je krenuo po Stefana Savića! Tačno četiri godine otkako je iz Partizana prešao u Mančester Siti na današnji dan, Savić bi opet mogao da bude jedna od zvezda preIaznog roka. Italijanski mediji javljaju da su danas počeli pregovori oko prelaska Savića iz Firence u Sankt Peterburg. Iako je nedavno produžio ugovor sa Violom do 2019. godine, crnogorski as bi uskoro mogao da se preseli u Rusiji.

Ruski klub se izgleda pomirio sa gubitkom Ezekijela Garaja koji je jako blizu prelaska u Valensiju tako da traži adekvatnu zamenu na štoperskoj poziciji. I ranije se Savić pominjao kao potencijalno pojačanje kluba iz Sankt Peterburga, a sada je ta opcija aktuelnija nego ikada.

Još se ne pominju cifre, ali sigurno da će Italijani insistirati na velikom obeštećenju s obzirom na dužinu ugovora. Zenitu novac nikada nije bio problem, tako da Fiorentinu očekuje zarada od koje bi značajna sredstva mogla da uloži na dovođenje pojačanja. Nema sumnje da se sjajan ugovor sprema i Saviću s obzirom da je Garaju ugovor garantovao 4.500.000 evra po sezoni.

Komentari / 0

Ostavite komentar