Немања Матић се спрема за Холивуд!!!

Заменићу Шварценегера у улози Терминатора! "Послали су ми понуду и дали два месеца да одговорим. Имам доста тренинга и обавеза. Питаћу и Муриња кад се вратим у Лондон, сигуран сам да ће ми дозволити, јер знам да је велики фан Терминатора“, нашалио се српски фудбалер.

Фудбал 11.07.2015 | 09:40
Немања Матић се спрема за Холивуд!!!

Лето је време одмора за све, па и за најбоље европске фудбалере. Тако и Немања Матић проводи слободно време у родном Врелу са пријатељима, а у кратком интервјуу љубитељима игре Топ Илевен (Топ Елевен) причао је о Челсију, Бенфики, али и могућностима које му се нуде ван фудбалског терена.

Наравно, део одговора, али и питања био је у веома шаљивом тону, а Матић је тако најавио и излет у глумачке, односно холивудске воде пошто је добио питање да ли размишља да заигра улогу Терминатора уместо легендарно Арнолда Шварценегера.
“Тачно је да размишљам да од Шварценегера преузмем улогу Терминатора, послали су ми понуду и дали два месеца да одговорим. Имам доста тренинга и обавеза. Питаћу и Муриња кад се вратим у Лондон, сигуран сам да ће ми дозволити, јер знам да је велики фан Терминатора“, рекао је уз широки осмех везиста Челсија.

Он је навео да није заборавио време проведено у дресу Бенфике, као ни тренера Жоржа Жезуса који му је пронашао праву позицију на терену.
“У Витесеу сам играо нешто офанзивније, а Жезус ме је пребацио на задњег везног. Питао сам га тада да ли је сигуран да зна ко сам. Није ми било лако на почетку. Недостају ми Бенфика и Лисабин, тамо сам провео сјајне две и по године. Уживао сам, ради се о великом клубу. Португалци су сјајан народ, имам много пријатеља тамо, а и даље говорим португалски. У Челсију има доста Португалаца и Бразилаца“, казао је он.

Српски фудбалер признао је и да му је било чудно када је Челси у зиму 2014. године решио да га доведе опет на Стамфорд Бриџ, три године пошто га је продао.
“Осећао сам се чудно, јер не дешава се сваки дан да те један клуб прво прода, па онда поново купи. Ипак, када сам чуо да ме тражи Мурињо, било је лако донети одлуку“, објаснио је он.

Матић је додао и да очекује да у сезони која долази, поред Челсија, још чак пет тимова буде у конкуренцији за шампионску титулу – Манчестер Сити, Манчестер Јунајтед, Арсенал, Ливерпул и Тотенхем.

Коментари / 0

Оставите коментар