Nemanja Matić se sprema za Holivud!!!

Zameniću Švarcenegera u ulozi Terminatora! "Poslali su mi ponudu i dali dva meseca da odgovorim. Imam dosta treninga i obaveza. Pitaću i Murinja kad se vratim u London, siguran sam da će mi dozvoliti, jer znam da je veliki fan Terminatora“, našalio se srpski fudbaler.

Fudbal 11.07.2015 | 09:40
Nemanja Matić se sprema za Holivud!!!

Leto je vreme odmora za sve, pa i za najbolje evropske fudbalere. Tako i Nemanja Matić provodi slobodno vreme u rodnom Vrelu sa prijateljima, a u kratkom intervjuu ljubiteljima igre Top Ileven (Top Eleven) pričao je o Čelsiju, Benfiki, ali i mogućnostima koje mu se nude van fudbalskog terena.

Naravno, deo odgovora, ali i pitanja bio je u veoma šaljivom tonu, a Matić je tako najavio i izlet u glumačke, odnosno holivudske vode pošto je dobio pitanje da li razmišlja da zaigra ulogu Terminatora umesto legendarno Arnolda Švarcenegera.
“Tačno je da razmišljam da od Švarcenegera preuzmem ulogu Terminatora, poslali su mi ponudu i dali dva meseca da odgovorim. Imam dosta treninga i obaveza. Pitaću i Murinja kad se vratim u London, siguran sam da će mi dozvoliti, jer znam da je veliki fan Terminatora“, rekao je uz široki osmeh vezista Čelsija.

On je naveo da nije zaboravio vreme provedeno u dresu Benfike, kao ni trenera Žorža Žezusa koji mu je pronašao pravu poziciju na terenu.
“U Viteseu sam igrao nešto ofanzivnije, a Žezus me je prebacio na zadnjeg veznog. Pitao sam ga tada da li je siguran da zna ko sam. Nije mi bilo lako na početku. Nedostaju mi Benfika i Lisabin, tamo sam proveo sjajne dve i po godine. Uživao sam, radi se o velikom klubu. Portugalci su sjajan narod, imam mnogo prijatelja tamo, a i dalje govorim portugalski. U Čelsiju ima dosta Portugalaca i Brazilaca“, kazao je on.

Srpski fudbaler priznao je i da mu je bilo čudno kada je Čelsi u zimu 2014. godine rešio da ga dovede opet na Stamford Bridž, tri godine pošto ga je prodao.
“Osećao sam se čudno, jer ne dešava se svaki dan da te jedan klub prvo proda, pa onda ponovo kupi. Ipak, kada sam čuo da me traži Murinjo, bilo je lako doneti odluku“, objasnio je on.

Matić je dodao i da očekuje da u sezoni koja dolazi, pored Čelsija, još čak pet timova bude u konkurenciji za šampionsku titulu – Mančester Siti, Mančester Junajted, Arsenal, Liverpul i Totenhem.

Komentari / 0

Ostavite komentar