Како ће се звати стадион Партизана?!

Ништа од имена Драган Манце, битније је да се заради 1.000.000 евра! "Испод милион ни случајно! Волео бих да узмемо три, али"...

Фудбал 09.07.2015 | 15:40
Како ће се звати стадион Партизана?!

Последњих недеља интензивно се прича о могућности да стадион Партизана промени име, тачније да понесе име неког спонзора. Навијачи се не слажу у потпуности са тим, они би радије да стадион у Хумској буде назван по некој од легенди клуба (рецимо Драган Манце), али од тога неће бити ништа.

"Имали смо састанак са председником Спортског друштва. Фудбалски клуб има фиксни трошак за стадион милион евра годишње. Ако се пронађе спонзор - сагласни смо", изјавио је генерални директор црно-белих Милош Вазура за Спортски журнал.

На директну констатацију да од имена неке легенде неће бити ништа он је рекао:

"Економски је најбитније, као свуда у свету, да стадион добије име по спонзору. Ако постоји могућност да се име прода, онда то треба да урадимо. Увек сам пре за то".

Зарада неће бити богзна каква, али у оваквој беспарици сваки динар добро дође...

"Испод милион ни случајно! Волео бих да узмемо три, али... То је била моја прва идеја када сам дошао у клуб", закључио је Вазура.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

томо

09.07.2015 13:46

Јаби да се зове Фрањо па био је његов директор циними се исправите ме ако гресим

ОДГОВОРИТЕ
Name

заги

09.07.2015 14:26

Тај Фрањо, на којег ти мислиш, никад, али НИКАД није био директор ЊЕГОВ! То те погрешно уче! Чуо си то негдје, од некога и сад то понављаш. Тај Фрањо је био НЕШТО у ЊЕМУ, али директор није НИКАД!