Kako će se zvati stadion Partizana?!

Ništa od imena Dragan Mance, bitnije je da se zaradi 1.000.000 evra! "Ispod milion ni slučajno! Voleo bih da uzmemo tri, ali"...

Fudbal 09.07.2015 | 15:40
Kako će se zvati stadion Partizana?!

Poslednjih nedelja intenzivno se priča o mogućnosti da stadion Partizana promeni ime, tačnije da ponese ime nekog sponzora. Navijači se ne slažu u potpunosti sa tim, oni bi radije da stadion u Humskoj bude nazvan po nekoj od legendi kluba (recimo Dragan Mance), ali od toga neće biti ništa.

"Imali smo sastanak sa predsednikom Sportskog društva. Fudbalski klub ima fiksni trošak za stadion milion evra godišnje. Ako se pronađe sponzor - saglasni smo", izjavio je generalni direktor crno-belih Miloš Vazura za Sportski žurnal.

Na direktnu konstataciju da od imena neke legende neće biti ništa on je rekao:

"Ekonomski je najbitnije, kao svuda u svetu, da stadion dobije ime po sponzoru. Ako postoji mogućnost da se ime proda, onda to treba da uradimo. Uvek sam pre za to".

Zarada neće biti bogzna kakva, ali u ovakvoj besparici svaki dinar dobro dođe...

"Ispod milion ni slučajno! Voleo bih da uzmemo tri, ali... To je bila moja prva ideja kada sam došao u klub", zaključio je Vazura.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

tomo

09.07.2015 13:46

Jabi da se zove Franjo pa bio je njegov direktor cinimi se ispravite me ako gresim

ODGOVORITE
Name

zagi

09.07.2015 14:26

Taj Franjo, na kojeg ti misliš, nikad, ali NIKAD nije bio direktor NJEGOV! To te pogrešno uče! Čuo si to negdje, od nekoga i sad to ponavljaš. Taj Franjo je bio NEŠTO u NJEMU, ali direktor nije NIKAD!