Драган Младеновић директор омладинске школе Звезде!

Некадашњи репрезентативац и капитен Црвене звезде Драган Младеновић, преузео је место директора омладинске школе ФК Црвена звезда.

Фудбал 08.07.2015 | 23:00
Драган Младеновић директор омладинске школе Звезде!

Младеновић је прошлог месеца изнео услове под којима би преузео ову функцију и очигледно је нашао заједничи језик са управом црвено-белих.

Подсетимо, он је истакао да ће преузети ово место ако му Управа клуба да одрешене руке.

Младеновић је у Звезди играо од 2002. до 2004. године, када је са црвено-белима освојио дуплу круну. Након тога је играо за Ренџерс и Реал Сосиједад, а потом се 2005. вратио у Звезду са којом је освојио још једну дуплу круну.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

зоки

16.07.2015 23:53

Да ли је могуце да овај цовек и слицни њему воде овакав посо, и то само сто су некад играли у том клубу. Страсно па цовек је јуце досо за директора и ста је одмах у старту урадио, поставио Дјуру за тренера омладинаца,Дјура трипут отеран из клуба исо на суд сто је од родитеља узимо новац никакву комуникацију није имо са децом ни у младјим категоријама а не сад у омладинцима,нико га не воли цовек дно дна, па ко води о томе рацуна, јел има у тој звезди неко име и презиме да вец једном преузме бригу о тој деци. Срам вас било само се смењујете и гори од горег и упропасцујете генерације и генерације.Ко су тзренери тренутно који раде у звезди,па јел то социјални клуб. Водите клуб у амбис из године у годину.

ОДГОВОРИТЕ