Dragan Mladenović direktor omladinske škole Zvezde!

Nekadašnji reprezentativac i kapiten Crvene zvezde Dragan Mladenović, preuzeo je mesto direktora omladinske škole FK Crvena zvezda.

Fudbal 08.07.2015 | 23:00
Dragan Mladenović direktor omladinske škole Zvezde!

Mladenović je prošlog meseca izneo uslove pod kojima bi preuzeo ovu funkciju i očigledno je našao zajedniči jezik sa upravom crveno-belih.

Podsetimo, on je istakao da će preuzeti ovo mesto ako mu Uprava kluba da odrešene ruke.

Mladenović je u Zvezdi igrao od 2002. do 2004. godine, kada je sa crveno-belima osvojio duplu krunu. Nakon toga je igrao za Rendžers i Real Sosijedad, a potom se 2005. vratio u Zvezdu sa kojom je osvojio još jednu duplu krunu.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

zoki

16.07.2015 23:53

Da li je moguce da ovaj covek i slicni njemu vode ovakav poso, i to samo sto su nekad igrali u tom klubu. Strasno pa covek je juce doso za direktora i sta je odmah u startu uradio, postavio Djuru za trenera omladinaca,Djura triput oteran iz kluba iso na sud sto je od roditelja uzimo novac nikakvu komunikaciju nije imo sa decom ni u mladjim kategorijama a ne sad u omladincima,niko ga ne voli covek dno dna, pa ko vodi o tome racuna, jel ima u toj zvezdi neko ime i prezime da vec jednom preuzme brigu o toj deci. Sram vas bilo samo se smenjujete i gori od goreg i upropascujete generacije i generacije.Ko su tzreneri trenutno koji rade u zvezdi,pa jel to socijalni klub. Vodite klub u ambis iz godine u godinu.

ODGOVORITE