Лука Јовић одбио Барсу?!

"За њега би најбоље било да остане у Звезди бар још две године", поручио је отац младог фудбалера црвено-белих, а преноси "Блиц".

Фудбал 08.07.2015 | 19:00
Лука Јовић одбио Барсу?!

Млади фудбалер Црвене звезде Лука Јовић, према писању "Блица", имао је недавно понуду Барселоне на столу, али је одлучио да остане.

Барселона је, пише овај лист, желела да у млађим селекцијама упари два балканска "вундеркинда", Хрвата Алена Халиловића којег је прошле године довела из Динама и Јовића, нападача Црвене звезде, али...

"Сматрам да би за њега било најбоље да буде ту бар још две године, све остало је тренутно у другом плану", рекао је Јовићев отац, а пренео лист, који наводи да је и отац још једног фудбалера црвено-белих, Марка Грујића, пресудио да се одбије трансфер у иностранство.

"Његов отац и он су ми јасно поручили да желе да Марко остане. Он хоће још да се формира и напредује као играч у Звезди", рекао је Грујићев менаџер и бивши спортски директор Црвене звезде Зоран Стојадиновић.

Исти менаџер води бригу и о капитену Црвене звезде Предрагу Рајковићу.

"Предраг зна да би финансијски боље прошао било где да оде, али га то не занима. Жели здраву спортску причу и апсолутно нема ништа против да остане у Звезди, што је показао продужењем уговора", рекао је Стојадиновић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

лаз

08.07.2015 17:02

Мајко маја,лази су постале основа за зивот на Балкану.Одбио Барсу,лаз године.

ОДГОВОРИТЕ