Luka Jović odbio Barsu?!

"Za njega bi najbolje bilo da ostane u Zvezdi bar još dve godine", poručio je otac mladog fudbalera crveno-belih, a prenosi "Blic".

Fudbal 08.07.2015 | 19:00
Luka Jović odbio Barsu?!

Mladi fudbaler Crvene zvezde Luka Jović, prema pisanju "Blica", imao je nedavno ponudu Barselone na stolu, ali je odlučio da ostane.

Barselona je, piše ovaj list, želela da u mlađim selekcijama upari dva balkanska "vunderkinda", Hrvata Alena Halilovića kojeg je prošle godine dovela iz Dinama i Jovića, napadača Crvene zvezde, ali...

"Smatram da bi za njega bilo najbolje da bude tu bar još dve godine, sve ostalo je trenutno u drugom planu", rekao je Jovićev otac, a preneo list, koji navodi da je i otac još jednog fudbalera crveno-belih, Marka Grujića, presudio da se odbije transfer u inostranstvo.

"Njegov otac i on su mi jasno poručili da žele da Marko ostane. On hoće još da se formira i napreduje kao igrač u Zvezdi", rekao je Grujićev menadžer i bivši sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović.

Isti menadžer vodi brigu i o kapitenu Crvene zvezde Predragu Rajkoviću.

"Predrag zna da bi finansijski bolje prošao bilo gde da ode, ali ga to ne zanima. Želi zdravu sportsku priču i apsolutno nema ništa protiv da ostane u Zvezdi, što je pokazao produženjem ugovora", rekao je Stojadinović.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

laz

08.07.2015 17:02

Majko maja,lazi su postale osnova za zivot na Balkanu.Odbio Barsu,laz godine.

ODGOVORITE