Луис Ибањес - три године Звездин!

Сага око доласка бившег левог бека загребачког Динама у Црвену звезду напокон је окончана, пошто је Луис Ибањес потписао трогодишњи уговор са црвено-белима.

Фудбал 07.07.2015 | 20:00
Луис Ибањес - три године Звездин!

"Срећан сам и задовољан што смо се договорили и што ћу носити дрес Црвене звезде. То ми је била жеља и испунила се. Верујем да ћу се брзо прилагодити и показати зашто сам доведен", рекао је Ибањес.

Осим Динама и мађарског Ђера, играо је још за Расинг Клуб и Боку Јуниорс у којој је поникао.

Представљање последњег појачања најтрофејнијег српског клуба планирано је одмах после повратка екипе Црвене звезде из Казахстана, где ће Звезда покушати да надокнади два гола минуса из првог меча са Кајратом, у квалификацијама за Лигу Европе.

Аргентинац је пето појачање тима са Маракане у овом прелазном року, после Зорана Рендулића (Чукарички, слободан играч), Идана Вереда (Макаби Хаифа, слободан играч), Уга Виеире (Торпедо Москва, слободан играч) и Бруна Матоса (Нови Пазар, 300.000€).

Уз очекиван повратак капитена младе репрезентације Србије Марка Петковића на позицију десног бека, навијаче Црвене звезде може да радује и чињеница што ће и на супротном боку имати квалитетног играча – које су према речима Миодрага 'Грофа' Божовића биле најкритичније у тиму.

Црвена звезда сезону у Јелен Суперлиги отвара 17. јула дуелом са ОФК Београдом у гостима.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЗИЗЗУ

07.07.2015 20:57

ПРАТИО САМ ГА. БРЗ ,ПРОДОРАН , СЈАЈН СУТ И ЦЕНТРСУТ ПОДСЈЕЦА ИГРОМ А РОБЕРТА КАРЛОС. ДЕФИНИТИВНО ЗВЕЗДА КРИ РУПУ ЛЕВОГ БЕКА СЈАЈНИМ ИБАЊЕЗОМ

ОДГОВОРИТЕ