Luis Ibanjes - tri godine Zvezdin!

Saga oko dolaska bivšeg levog beka zagrebačkog Dinama u Crvenu zvezdu napokon je okončana, pošto je Luis Ibanjes potpisao trogodišnji ugovor sa crveno-belima.

Fudbal 07.07.2015 | 20:00
Luis Ibanjes - tri godine Zvezdin!

"Srećan sam i zadovoljan što smo se dogovorili i što ću nositi dres Crvene zvezde. To mi je bila želja i ispunila se. Verujem da ću se brzo prilagoditi i pokazati zašto sam doveden", rekao je Ibanjes.

Osim Dinama i mađarskog Đera, igrao je još za Rasing Klub i Boku Juniors u kojoj je ponikao.

Predstavljanje poslednjeg pojačanja najtrofejnijeg srpskog kluba planirano je odmah posle povratka ekipe Crvene zvezde iz Kazahstana, gde će Zvezda pokušati da nadoknadi dva gola minusa iz prvog meča sa Kajratom, u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Argentinac je peto pojačanje tima sa Marakane u ovom prelaznom roku, posle Zorana Rendulića (Čukarički, slobodan igrač), Idana Vereda (Makabi Haifa, slobodan igrač), Uga Vieire (Torpedo Moskva, slobodan igrač) i Bruna Matosa (Novi Pazar, 300.000€).

Uz očekivan povratak kapitena mlade reprezentacije Srbije Marka Petkovića na poziciju desnog beka, navijače Crvene zvezde može da raduje i činjenica što će i na suprotnom boku imati kvalitetnog igrača – koje su prema rečima Miodraga 'Grofa' Božovića bile najkritičnije u timu.

Crvena zvezda sezonu u Jelen Superligi otvara 17. jula duelom sa OFK Beogradom u gostima.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ZIZZU

07.07.2015 20:57

PRATIO SAM GA. BRZ ,PRODORAN , SJAJN SUT I CENTRSUT PODSJECA IGROM A ROBERTA KARLOS. DEFINITIVNO ZVEZDA KRI RUPU LEVOG BEKA SJAJNIM IBANJEZOM

ODGOVORITE