А што Енди не воли да гледа брата Џејмија?!

Најбољи британски тенисер Енди Мари рекао је да му је тешко да гледа мечеве свог брата Џејмија и истакао да ниједном ни другом не помаже када је на трибинама.

Тенис 08.07.2015 | 08:40
А што Енди не воли да гледа брата Џејмија?!

Док је млађи од браће Мари један од најбољих на свету у синглу, Џејми се концентрисао на дубл и микс, а чак је освојио Вимблдон у пару са нашом Јеленом Јанковић.

Енди је истакао да се праћење Џејмијевих мечева за њега испоставило веома тешко, као и да то не помаже ни његовом брату.

„Не волим да гледам Џејмија. Вероватно није такав случај, али имам осећај да када га ја гледам, он губи. Када је играо финале микса 2007. године овде, само сам се шетао, био сам далеко од Централног терена и с времена на време сам проверавао резултат. Само сам отишао тамо у последњем гему када је изгледало да ће победити“, рекао је Мари.

Мари је у понедељак увече крај меча свог брата испратио на својој конференцији за новинаре, а у једном тренутку је стиснуо песницу и застао усред одговора, па се извињавао новинарима, истакавши да је тако реаговао јер је Џејми победио.

Британски тенисер је, такође, рекао да не воли много да гледа тенис када не игра, али да прати резултате својих ривала на највећим турнирима.

„Проверавам резултате током дана, али никада не седнем да одгледам цео сет. Када се спремам, ухватим неколико поена. У понедељак сам одгледао крај дуела Бердиха и Симона, неколико гемова Кирјосовог меча, мало Роџеровог и неколико Новакових гемова. Да треба да играм са Новаком или Кевином Андерсоном у наредној рунди, можда бих пажљивије то испратио, али то не утиче на мене, па не морам да пратим толико. Ако би требало да играм са неким од њих касније током турнира, можда ћу се потрудити пажљивије да испратим“, нагласио је Мари.

Марија у четвртфиналу очекује сусрет са Канађанином Васеком Поспишилом.

Коментари / 0

Оставите коментар