A što Endi ne voli da gleda brata Džejmija?!

Najbolji britanski teniser Endi Mari rekao je da mu je teško da gleda mečeve svog brata Džejmija i istakao da nijednom ni drugom ne pomaže kada je na tribinama.

Tenis 08.07.2015 | 08:40
A što Endi ne voli da gleda brata Džejmija?!

Dok je mlađi od braće Mari jedan od najboljih na svetu u singlu, Džejmi se koncentrisao na dubl i miks, a čak je osvojio Vimbldon u paru sa našom Jelenom Janković.

Endi je istakao da se praćenje Džejmijevih mečeva za njega ispostavilo veoma teško, kao i da to ne pomaže ni njegovom bratu.

„Ne volim da gledam Džejmija. Verovatno nije takav slučaj, ali imam osećaj da kada ga ja gledam, on gubi. Kada je igrao finale miksa 2007. godine ovde, samo sam se šetao, bio sam daleko od Centralnog terena i s vremena na vreme sam proveravao rezultat. Samo sam otišao tamo u poslednjem gemu kada je izgledalo da će pobediti“, rekao je Mari.

Mari je u ponedeljak uveče kraj meča svog brata ispratio na svojoj konferenciji za novinare, a u jednom trenutku je stisnuo pesnicu i zastao usred odgovora, pa se izvinjavao novinarima, istakavši da je tako reagovao jer je Džejmi pobedio.

Britanski teniser je, takođe, rekao da ne voli mnogo da gleda tenis kada ne igra, ali da prati rezultate svojih rivala na najvećim turnirima.

„Proveravam rezultate tokom dana, ali nikada ne sednem da odgledam ceo set. Kada se spremam, uhvatim nekoliko poena. U ponedeljak sam odgledao kraj duela Berdiha i Simona, nekoliko gemova Kirjosovog meča, malo Rodžerovog i nekoliko Novakovih gemova. Da treba da igram sa Novakom ili Kevinom Andersonom u narednoj rundi, možda bih pažljivije to ispratio, ali to ne utiče na mene, pa ne moram da pratim toliko. Ako bi trebalo da igram sa nekim od njih kasnije tokom turnira, možda ću se potruditi pažljivije da ispratim“, naglasio je Mari.

Marija u četvrtfinalu očekuje susret sa Kanađaninom Vasekom Pospišilom.

Komentari / 0

Ostavite komentar