Миди сукње хит љета

Миди сукње одувек су биле синоним за романтику, али овога лета су прави хит! Зато, заборавите на макси и мини и одаберите средњу дужину јер ћете у њој изгледати врло шик!

Мода и љепота 07.07.2015 | 10:11
Миди сукње хит љета

И не брините, овај модел не стоји само високим, витким и дугоногим дамама, што потврђује стајлинг неких познатих џепних Венера, попут Мире Думе, Викторије Бекам, Саре Џесике Паркер и сестара Олсен.

Важно је само да поштујете нека модна правила, саветују стилисти. Сукњу тако захтевне дужине морате да комбинујете са комадом одеће припијеним уз тело, а ужа мајица или блуза, кратки топ, уски боди или укројена кратка јакна су савршен избор.

Уколико сукњу носите с лаганом, лепршавом свиленом или тексас кошуљом, било би добро да је увучете у сукњу и стегнете широким каишем.

Уз пун круг и средњу дужину сукње стилисти препоручују обућу у беж нијансама која визуелно издужује ноге. Високе и витке даме могу да их носе и у комбинацији са патикама и балетанкама.

Што се модних детаља тиче, уз ове романтичне, практичне и удобне моделе, одлично се слажу мале ташне разних боја и дезена као и шешири.

Новости

Коментари / 0

Оставите коментар