Видео: Против кога је Дрогби било најтеже да игра?

Легендарни нападач Челсија Дидије Дрогба истакао је да му је током каријери најтеже било у дуелима са Немањом Видићем, Ријом Фердинандом и Карлесом Пујолом.

Фудбал 07.07.2015 | 22:20
Видео: Против кога је Дрогби било најтеже да игра?

Дрогба је то рекао у интервјуу који је дао управо Фердинанду.

Видић и Фердинанд су били штоперски тандем Јунајтеда током врхунца Дрогбине каријере у дресу Челсија, за који је постигао 164 гола и освојио четири Премијер лиге и Лигу шампиона.

Дрогба сматра да је први тим Челсија под Жозеом Мурињом био бољи од данашњег, за који је такође наступао, те да је Френк Лампард најбољи фудбалер са којим је играо.

"Увек сам говорио да сте Видић и ти играчи против којих сам имао најтеже индивидуалне борбе. Људи кажу да сам постигао неколико голова Јунајтеду, а ја кажем да сам тада био веома, веома срећан, јер сам то ретко радио. За мене је постићи гол поред вас двојице значило да сам добар у овој игри. Поред вас двојице, Пујл је такође био веома тежак, одличан одбрамбени играч и велики господин", рекао је Дрогба.

Тандем Јунајтеда је у међувремену пет пута био шампион Енглеске, уз такође титулу првака Европе. Пујол је са Барселоном освојио три ЛШ и шест Примера.

Коментари / 0

Оставите коментар