Video: Protiv koga je Drogbi bilo najteže da igra?

Legendarni napadač Čelsija Didije Drogba istakao je da mu je tokom karijeri najteže bilo u duelima sa Nemanjom Vidićem, Rijom Ferdinandom i Karlesom Pujolom.

Fudbal 07.07.2015 | 22:20
Video: Protiv koga je Drogbi bilo najteže da igra?

Drogba je to rekao u intervjuu koji je dao upravo Ferdinandu.

Vidić i Ferdinand su bili štoperski tandem Junajteda tokom vrhunca Drogbine karijere u dresu Čelsija, za koji je postigao 164 gola i osvojio četiri Premijer lige i Ligu šampiona.

Drogba smatra da je prvi tim Čelsija pod Žozeom Murinjom bio bolji od današnjeg, za koji je takođe nastupao, te da je Frenk Lampard najbolji fudbaler sa kojim je igrao.

"Uvek sam govorio da ste Vidić i ti igrači protiv kojih sam imao najteže individualne borbe. Ljudi kažu da sam postigao nekoliko golova Junajtedu, a ja kažem da sam tada bio veoma, veoma srećan, jer sam to retko radio. Za mene je postići gol pored vas dvojice značilo da sam dobar u ovoj igri. Pored vas dvojice, Pujl je takođe bio veoma težak, odličan odbrambeni igrač i veliki gospodin", rekao je Drogba.

Tandem Junajteda je u međuvremenu pet puta bio šampion Engleske, uz takođe titulu prvaka Evrope. Pujol je sa Barselonom osvojio tri LŠ i šest Primera.

Komentari / 0

Ostavite komentar