Пола вијека ТВ Турнира шампиона у Добоју!

Међународни рукометни ТВ турнир шампиона "Добој 2015" биће одржан од 18. до 22. августа, а претходиће му манифестација "Парада спорта", одлучио је Извршни одбор овог турнира.

Остали спортови 08.07.2015 | 16:00
Пола вијека ТВ Турнира шампиона у Добоју!

Енес Суљкановић, предсједник ИО турнира, рекао је да ће ове године бити обиљежено 50 година од одржавања првог рукометног турнира у Добоју, а овај турнир дио је манифестације поводом обиљежавања 600 година од првог писаног помена града Добоја.

"Договорили смо се да посебну пажњу посветимо церемонији отварања јер ове године је све у знаку јубилеја", рекао је Суљкановић.

На овогодишњем 47. међународном рукометном ТВ турниру шампиона "Добој 2015" учествоваће осам екипа, међу којима је прошлогодишњи побједник екипа Татран из Словачке, као и Горење из Словеније, које је финалиста Купа ЕХФ. Осим њих, на турниру ће наступити вицешампион Румуније, екипа Одорхеа, затим првак Србије Војводина из Новог Сада, репрезентација Саудијске Арабије, првак Босне и Херцеговине Борац м:тел из Бањалуке, турска екипа Анталијаспор, те домаћин Слога Добој.

Суљкановић је додао да ће учесници турнира бити смјештени ван Добоја, односно на подручју Теслића и сусједних федералних општина, док ће репрезентација Саудијске Арабије сама сносити своје трошкове.

Члан Извршног одбора турнира Ален Петковић рекао је да се завршава финансијска конструкција за турнир, те да се тренутно говори о износу од око 280.000 КМ.

Коментари / 0

Оставите коментар