Ко је пречи - Мерлин или Жељо?!

Сарајевски Жељезничар приморан да помјери термин одигравања утакмице другог кола квалификација за Лигу Европе због најављеног концерта пјевача Дина Мерлина на "Кошеву".

Фудбал 08.07.2015 | 09:20
Ко је пречи - Мерлин или Жељо?!

Плави са "Грбавице" у четвртак дочекују малтешки Балцан након тријумфа у првом двобоју на стадиону "Хибернијанс" (0:2), па ће уколико се не догоди неко чудо изборити наступ у другом колу квалификација за Лигу Европе.

А тамо их очекује побједник дуела између холандског Го Ахед Иглса и мађарског Ференцвароша.
Међутим, челници Жеље нашли су се у неочекиваним проблемима пред домаћу утакмицу јер није било познато гдје ће и када угостити свог противника, вјероватно Мађаре, који су у првом сусрету у Холандији одиграли неријешено 1:1.

Реванш сусрет са Ференцварошом или Го Ахед Иглсима требао би бити одигран 23. јула на "Кошеву", али два дана касније на сарајевском стадиону заказан је концерт Дина Мерлина.

Жељо није могао играти ову утакмицу у другом термину, јер Мађари, извјесни противници, не желе неки други дан, док је такође немогуће да тим Миломира Одовића игра на неком другом стадиону.

"Данас (понедјељак) смо се цијели дан бавили тим проблемом. Обавили смо разговоре с Јасмином Полић, директорицом Центра за спорт и рекреацију, која нам је изашла у сусрет да све стране буду задовољне. Једина промјена биће у термину одигравања сусрета. Умјесто планираних касних вечерњих сати меч ће се одиграти у 18 часова. Овим путем желим да се захвалим директорици Јасмини на разумијевању и помоћи", рекао је Мирсад Шиљак, директор Жеље за сарајевски "Дневни аваз".

Ипак, остао је још један проблем због одржавања концерта Дине Мерлина. Познато је и да Премијер лига БиХ почиње 25. јула и уколико жријеб одреди да ФК Сарајево буде домаћин, бордо тим неће моћи да игра на стадиону "Асим Ферхатовић - Хасе".

Коментари / 0

Оставите коментар