Проблем за Интер - играчи НЕЋЕ да оду из клуба!

Милански Интер добро плаћа своје фудбалере, али сада због тога има проблем - пошто нико неће да оде.

Фудбал 08.07.2015 | 09:00
Проблем за Интер - играчи НЕЋЕ да оду из клуба!

Према информацијама из Италије, Немања Видић је одбио понуде Волфзбурга и једног клуба из МЛС-а, па ће „нероазури” имати проблем да се ослободе његовог уговора (према подацима „Газета дело Спорта”, зарађује годишње 3,2 милиона евра).

Тренер Интера Роберто Манћини жели да смањи број играча са 30 на 25, међутим још неколико играча који су на трансфер листи захтевају боље услове од клубова који су заинтересовани за њих, па још увек не напуштају Милано.

Јуто Нагатомо преговара са Сампдоријом, али питање је да ли ће у Ђенови добити 1,3 милиона евра, колико има у Интеру, а из сличног разлога ни Жесус се још увек није договорио са Спартаком из Москве.

Интер би овог лета требали да напусте и Џердан Шаћири и Давиде Сантон, који су интересантни клубовима из Премијер лиге.

Интер је овог лета ипак успео да прода неколико играча, пошто је Здравко Кузмановић потписао за Базел, Рикардо Алварез за Сандерленд а Ибрахима Мбаје за Болоњу, па је у Милано до сада стигло око 24 милиона евра.

Са друге стране „нероазури” су били активни у довођењу играча, па су Интеров дрес задужили Жефри Кондогбија (Монако) и Миранда (Атлетико Мадрид).

Коментари / 0

Оставите коментар